Netes Könyvfesztivál a Pagonnyal!

Kisgyerekes anyukák, most hozzátok szólunk! Bár a 27. Nemzetközi Könyvfesztivál idén nem tölti meg a Millenáris Parkot, a Pagony Kiadó úgy döntött, online, a Facebookon megrendezi a tervezett könyvbemutatókat és beszélgetéseket, hogy az otthon fesztiválozó könyvszerető családoknak izgalmas programot nyújtson.

Április 25-én, szombaton érdemes lesz a Pagony Kiadó Facebook oldalára látogatni, mivel meseolvasással, játékokkal, online balett órával örvendezteti meg az irodalomkedvelő családokat a Pagony. Sőt: most első alkalommal Berg Judit részleteket mutat be a legfrissebb Rumini-kötetből, ami az év utolsó harmadában fog megjelenni a Pagonynál.

A friss hírekről, programokről és játékokról érdemes az esemény Facebook oldalán tájékozódni, ITT:

PROGRAM

Délelőtt:

11.00 Beszélgetés Vadadi Adriennel, aki felolvassa a Dorci, a legkisebb óvodás című mesekönyvét

11.30 Bemutatkozik Igaz Dóra: Kata és a balett című mesekönyve Balassa Jusztina előadásban, majd a gyerekeknek online balett órát tart Krausz Emese, balett oktató

Délután:

16.00 Beszélgetés Berg Judittal, majd felolvasás a készülő új Rumini-kötetből

16.30 Mesedélután: elhangzanak a Mihályi Csongor és az időgyurma című meseregény izgalmas részletei, majd beszélgetünk Bendl Verával, a könyv szerzőjével, amire zárásként a szülőket várjuk a képernyő elé

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.