Így idézd meg Párizst vagy Milánót!

A Vogue Eyewear a Stranger Things fiatal színésznőjével közösen megalkotta a Párizst és Milánót megidéző modelleket. Az egyedülálló szemüvegeket a divatos, üde és fiatalos hangulat jellemzi, de az a legjobb bennük, hogy mégsem korfüggők. A merész formákat pasztellárnyalatokkal ötvözték, többek között babakékkel, babarózsaszínnel és mentazölddel. A karakteres MBB x Vogue modellek a különleges szemüvegszárakkal így spontán és egyben megnyerő hatást keltenek.

Fotó: Milánó / Luxottica

Milánóban minden nap a divatról szól, ezért ez a fiatalos, színes keret gondoskodik róla, hogy naprakész legyél a trendekkel. A merész vonalvezetés, a széles téglalapforma és a középső hídkialakítás tökéletes párosítás a karakteres pasztellszínekkel és a sötét lencsékkel. A szárvégeken található finom MBB x Vogue logó exkluzív, divatos megjelenést biztosít. Merészebb kiegészítőként ideális választás a babarózsaszín, a babakék, a mentazöld vagy Millie kedvenc átlátszó lila árnyalata. Klasszikus stílus esetén tökéletes opció az elegáns fekete vagy a sötét havana árnyalat.

Fotó: Párizs / Luxottica

A párizsi csillogást megtestesítő szemüveg elegáns formájával tökéletes kiegészítő. A különleges modellel a színésznő a divat iránti egyedülálló felfogását fejezi ki, és szobrászati elemekre hagyatkozik, amelyeket kedvenc pasztellszíneivel és sötét árnyalatú lencséivel párosít. A szárvégeken megjelenik az ikonikus MBB X Vogue logó. A modellek elérhetőek babarózsaszínben és babakékben, mentazöldben és átlátszó lilában, valamint letisztult feketében és sötét havana árnyalatban is.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.