Kiderült, melyek a legszebb Mercik

Nagy érdeklődés mellett zajlott korábbban az I. Mercedes-Benz klasszikus autók kiállítása  Szegeden. Magyarországon először volt látható együtt, egy helyen a legendás autómárka, a Mercedes mintegy 140 különböző, ma már klasszikusnak számító példánya, az elmúlt 60 év gyártmányaiból válogatva. Az autócsodák szépségversenyén pedig kiderült, melyek lettek a legszebb Mercik a különböző kategóriákban.

A vártnál is nagyobb számú látogatót vonzott, és első napján teltházas is lett az első Pappas Auto Classic Car Show & Expo, mely ritka Mercedes csodákat vonultatott fel. A két nap alatt számos szakmai előadás és interaktív program várta a látogatókat, a legnagyobb szakmai vita az OT vizsgáztatás és hazai rendszere között alakult ki az előadók és a kiállítók között. A kiállított autók egy szépségversenyen is átestek. Íme a különböző kategóriák győztesei, ami a közönség szavazatai alapján kialakult.

Szedán kategóriában a Mercedes-Benz W201 EVO II nyerte a versenyt:

A legszebb kabrió a Mercedes W143, egy 1938-as évjáratú autó lett:

Legszebb Kupé pedig a 350 darabszámos Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.