Kipróbáltuk mit tud egy okos párna

Hihetetlen, de igaz! Már alvás közben is “szórakozhatunk”, sőt garantálhatjuk magunknak a minőségi alvást. Igen, ezt kijelenthetjük, mert kipróbáltuk és működik. A TESLA okos párnával 3 hete ismerkedtünk meg és azóta már ő is a családunk része lett. 

Mutatjuk is, mit tud és Ti is megértitek majd a rajongásunkat. Három funkcióval rendelkezik – okos fűtés, alvásfigyelés és elalvás előtti zene. Mindezt a legjobb éjszakai alvás érdekében. Bár egy technológiailag fejlett okos párnáról beszélünk, a kialakítása tökéletesen illeszkedik a testünk vonalához és olyan  pihe-puha, mintha felhőn feküldnénk.

Letöltöd az appot és kész is!

Nem véletlenül hívják okos párnának. Ahhoz, hogy teljes legyen az élvezet, először le kell tölteni hozzá egy applikációt. Inenntől már gyerekjáték – szó szerint – a használata. Nálunk a 12 évessel megy a harc, hogy éppen ki használja. 🙂 Az appon keresztül, amely iOS és Android okostelefonokra is elérhető – minden információt és adatot nyomon követhetünk. A párna akár három napig képes tárolni az adatokat, ezért célszerű a rendszeres szinkronizálás. Ezt azonban – hacsak mi másként nem állítjuk be – az alkalmazás automatikusan elvégzi. Az applikáció tájékoztat minket, hogy mennyi ideig aludtunk, milyen volt az alvás minősége és más érdekes információkat is megtudhatunk.

Alvásfigyelés

A párna rendszeres időközönként ellenőrzi és gyűjti alvásával kapcsolatos adatokat. Ezután az összes adatot egy egyszerűen használható alkalmazásban nézhetjük meg. Erre a funkcióra bevallom én voltam a leginkább kíváncsi. Az utóbbi években szinte minden hajnalban megébredek, ezért kifejezetten érdekes volt látni, hogy ez az időpont szinte kivétel nélkül hajnali 3.00 és 4.00 óra közé esik.

Karbonszálas fűtés

A TESLA okos párna mindig melegen tart. A fűtése akár 57°C-ig is beállítható. A töltés power bankon vagy klasszikus mobil töltőkábelen keresztül is lehetséges. Ezt a funkciót mi csak a délutáni pihenés közben használtuk. Kellemes, kuckós érzetet kelt. Még a kiskutyánk is odabújt hozzá. 🙂

Beépített hangszóró

A párna belsejében többek között egy beépített hangszóró található. Elalváskor a hangszóró lejátszhatja kedvenc zenénket, podcastunkat, vagy egyszerűen csak bekapcsolhatjuk a fehérzaj generátort. A kamasz lányomnak ez a funkció maga volt a mennyország. Olvasgatás közben végtelenítve tudta hallgatni a kedvenc zenéit.

Kommunikáció asszisztenseken keresztül

Az Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek segítségével is módosíthatjuk a beállításokat és vezérelhetjük a párnáját. A hangvezérlés segítségével egyszerűen beállíthatjuk a párna hőmérsékletet vagy lejátszhatjuk kedvenc zenénket anélkül, hogy felkelnénk az ágyból.

Ha Te is kipróbálnád, kattint IDE vagy valamelyik képre!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.