Pasztell zöld a trend

Korábban is írtam már róla, hogy a pasztell színek nagyon trendik idén, főként a pasztell zöld. Ez a cukorka szín békés, harmonikus, friss hatást kelt. Most az is nagyon divatos, hogy a falakat a pasztell zöld különböző árnyalataira festik, de a bútordarabok, a textilek és kiegészítők között is nagy a választék ebben a színben.

Pasztell zöld falak

Ne fesd az összes falat zöldre, csak amelyiket ki akarod emelni. Ha falat festesz a padlóval mindenképp nézd össze, hogy melyik zöld árnyalat lesz az amely passzol a burkolatodhoz.

Fotó: Bonami.hu

Bútorok ebben a színben

Használhatsz egy-egy kisebb zöld bútort is, ezek életet lehelnek a térbe friss színükkel. Lehet ez egy  tálalószekrény, egy konzolasztal, íróasztal vagy székek. Egy hozzá passzoló tapétával még látványosabb hatást kelt az enteriőr.

Fotó: Bonami.hu

Egy pasztell zöld kanapé is lehet éke a nappalinak.

Fotó: Bonami.hu

Textíliák

Ha a színeket szereted váltogatni időről-időre mert gyorsan megunod, akkor a textíliák erre tökéletesek, például egy ágynemű huzat, vagy egy fürdőszoba szőnyeg.

Fotó: H&M Home

Étkező

Étkezőben is nyugodtan használd ezt a színt, akár egy asztali futó, terítő vagy étkészlet formájában.

Fotó: Bonami.hu

Erkély/terasz

Csodás terasz szetteket is lehet ebben a színben találni, a jobb oldali képen látható, hogy a teraszt zöld fali kaspókkal is kiválóan fel lehet dobni, és még helyet sem vesznek el a padlón.

Fotó: Butlers.hu, Bonami.hu

Dekorációk

Talán a kiegészítők és dekorációk tekintetében a legnagyobb a választék ebben a színben. A virágtartó nagyon praktikus a növényeidnek és még szép látványt is nyújt, a dekorációs tálca és egy csinos gyertya látványa is melengeti a szívedet és feldobja otthonodat.

Fotó: Butlers.hu, Bonami.hu
Fotó: Butlers.hu, H&M Home

Remélem tetszett ez a frissítő szín. Elég az is ha 1-1 darabot használsz belőle, lehet az egy lerakó asztalka vagy egy gyertya, máris jobb kedvre fogsz derülni tőle.

Ha van olyan szín amelyre kíváncsi lennél és szeretnéd, hogy mutassam be, akkor nyugodtan jelezd lenti elérhetőségeimen. Szépséges nyári napokat kívánok :-)!

Kónya Hajnalka

Lakberendező

Mottóim egyike, hogy adj többet, mint amit elvárnak Tőled! Fő célom, hogy inspiráljak másokat, és ha ezt éppen az életvitelüknek megfelelő otthon létrehozása kapcsán tudom megtenni, dupla sikert élek meg. Cikkeimet is igyekszem úgy összeállítani, hogy egy-egy témában minél több ötletet adjak olvasóimnak.