Vagány téli dzsekik, amiket imádni fogsz ebben a szezonban

A téli időszak egyik nagy előnye, hogy ilyenkor alaposan fel lehet – és érdemes is öltözni –, azaz igazán megmutathatjuk a világnak, hogy mi rejlik a gardróbunkban. Valóban nem olyan egyszerű és gyors a reggeli rutin, mint nyáron, amikor elég csak magunkra kapni valamit, de kétségtelenül több teret enged arra, hogy kibontakoztassuk a kreativitásunkat az öltözködés terén is. Nem hallgathatjuk el azt sem, hogy egy csinos kabát attól függetlenül öltöztet, hogy milyen gondossággal állítottuk össze az alatta lévő rétegeket, arról nem is szólva, hogy érdemes jól választani, hiszen legtöbbünk hónapokig minden nap egy darabot visel. A hideg reggelek és a sötét délutánok legjobb ellenszere egy új kabát!

Védelem és kényelem egyszerre?

Nyáron a maxiszoknyáké volt az uralkodó szerep, de ahogy az idő hűvösebbre fordul, új vezető tűnik fel a színen, mégpedig a bokáig érő, végtelen hosszú maxi dzseki. Ez nem csak lágyan körbeöleli a testet és óv az időjárás viszontagságaitól, de azt is lehetővé teszi a viselőjének, hogy pizsamában ugorjon le a boltba – hiszen tökéletes a fedés. Egy eredeti téli dzseki ebben a szezonban olyan hosszúra nyújtózik, amennyire csak tud!

Stílusos szürkeség?

A szürkeségről ebben a szezonban nem az unalom jut eszünkbe, hanem a kifutókon felvonuló dzsekik. A szürke összes árnyalata remek választás, mindemellett pedig remekül kombinálható az évszak színeivel, amilyenek a piros, a sárga, az ékszerek ragyogó színvilága, illetve a semleges földszínek.

Kockáztassunk!

A téli szezonban nem lőhetünk mellé, ha a dzsekink mintavilága versenyre kel egy sakktábláéval, de legalábbis messziről könnyen összetéveszthetővé tesz egy favágóval. A kockás kabátok idén is velünk vannak, és legalább annyira divatosak, mint a kilencvenes években Seattleben. Ha nem csak a városban sétáltatnánk meg a dzsekinket, kirándulásokon is tökéletesen helytáll, és semmi más nem hiányzik a szettünkből, csak egy hátizsák, például az adidas hátizsák a MODIVO-n.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.