Valentin-napi dekor tippek

Hamarosan itt a Valentin nap, így ez a cikk tele lesz szívecskékkel, rózsaszínnel, pinkkel és pirossal. 🙂

Február 14. nem csak a szerelmesek ünnepe, hanem a szeretetről és a barátságról is szól, és azt is jelzi, hogy hamarosan itt a tavasz. Ma már sokan nem érik be azzal, hogy sms-t vagy e-mailt küldenek egymásnak e jeles napon, hanem fontos lett az ünneplés, az, hogy pár órát eltöltsenek egymással ebben a rohanó világban.

Idén nincs lehetőség étteremben vagy egy wellnessezéssel ünnepelni, ezért otthoni dekorációs ötletekkel leplek meg Titeket ez alkalommal, hogy még meghittebben tudjátok tölteni ezt a napot.

Forrás: ecoinventos.com

Szívecskés Valentin-napi naptár, amelyet Te is könnyen elkészíthetsz némi türelemmel. Amire szükséged lesz az elkészítséhez: több árnyalatú rózsaszín, pink, fehér és piros papír, amelyekből szívecskéket vághatsz ki és felragaszthatod szív alakban.

Forrás: pinterest.com, abeautifulmess.com, marthastewart.com

Egy csodás vacsi még jobban esik, ha szépséges tányérokban, csodás dekoráció mellett fogyasztjátok. Ehhez mutatok most Nektek 3 ötletet. A közös nevező mindben a szívecske alakú tányér, amely különlegessé teszi ezeket.

Forrás: Szalvéta és szív alakú tányér: butlers.hu, jobb oldali szívecske alakú tányér: www.vivre.hu

Ti is beszerezhettek ilyen szépségeket, amellyel kicsit fel tudjátok túrbózni meglévő étkészleteteket.

Forrás: passionshake.com, refashionablylate.com, theidearoom.net

Egyéb asztaldekorációs ötlet lehet például egy textilszalvéta dróttal átkötve, amelyből szívet formázhatsz, de akár egy öblös üveg vagy kristályvázába helyezett rózsacsokor szíves pálcákkal díszítve. Nagyon ötletes az is, mikor faágakat apró kis piros szív alakú papírdíszekkel dekorálnak és egy fehér porcelán kancsóba helyezik el. Próbáljátok ki Ti is!

Forrás: sugarshop.hu

Néha elég, ha “csak” az étellel dekoráljátok a tányért, ugyanis vannak olyan csodás cukrászipari termékek, amelyek már önmagukban is feldíszítik a legegyszerűbb tányért is. Ilyenek ezek a csodás torták és sütik a Sugarshop-tól. Én, ha már rájuk nézek attól is szerelmes leszek. 🙂

Forrás: lydioutloud.com, hikeandip.com

Ha nem akartok asztalt dekorálni, akkor függő dekorációkban is gondolkodhattok, mint például egy szépséges szív alakú selyemvirágokból kirakott ajtódíszben, vagy szivecskés girlandban, amelyet elkészíteni sem bonyolult, vagy egy masszív, virágokból kirakott szív is egy egyszerű asztal éke lehet fentről belógatva.

Forrás: pinterest.com

Egy csodás habbal teli rózsaszirmos fürdő is a nap fénypontja. Ehhez nem kell Valentin nap sem, egy illatgyertyával kombinálva pedig maga a tökély.

Forrás: pink és rózsás fürdőbomba: hu.lush.com, csupaszív fürdőbomba: yamuna

Egy ilyen relaxáló fürdőzéshez ajánlok most Nektek fürdőgolyókat, természetesen a szívecske nem hiányozhat innen sem. 🙂

Örülök ha inspiráltalak Titeket, boldog Valentin-napot Nektek akár egyedül, akár párban vagytok és kívánom ezt minden napra, nem csak Február 14-re! 🙂

www.homeideas.hu

Facebook

Instagram

Pinterest

Összeállította: Kónya Hajnalka, lakberendező
Nyitókép: unsplash
Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva