62 évesen megnősül Simon Cowell

A X-faktor atyja és Lauren Silverman régóta alkot egy párt, 2014 februárjában született meg közös gyermekük, Eric. Az eljegyzésre ott került sor, ahol először találkoztak, Barbadoson.

A People magazin közölte a hírt, miszerint Simon Cowell karácsony este kérte meg barátnője kezét. Az esemény valóban különlegesre sikeredett, hiszen jelen volt 7 éves fiúk és Silverman idősebb fia, Adam is. A világsztár sajtósa megerősítette, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerül, amire már nagyon készülnek. Cowell és Silverman eljegyzése igazából nem is annyira meglepő, hiszen hivatalosan 2013 óta alkotnak egy párt, és 2014-ben megszületett a közös gyermekük is. Arról, hogy mennyire jól működnek együtt sokat elárul, hogy amikor 2018-ban Simon Cowell csillagot kapott a Hírességek Sétányán, akkor köszönő beszédében kiemelte: “Lauren, te voltál a sziklám az elmúlt néhány évben, elviseltél mindent, amit velem jár”.

Azóta is harmonikus, boldog kapcsolatban élnek a 18 év korkülönbség ellenére, amit most hivatalosan is megerősítenek, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak.

Forrás: people.com

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.