A Trónok harca gyönyörű színésznője nemet mond a botoxra

Emilia Clarke 35 éves, természetes szépség, aki biztosan ki meri jelenteni, hogy nem hajlandó botoxoltatni az arcát: elégedett a külsejével, elfogadja az idő múlását, és elmondta, hogyan ápolja a bőrét.

Az éjszakába nyúló forgatások, az állandó sminkelés nem tesz jót a színésznők bőrének, arról nem beszélve, hogy tőlük aztán az egész világ elvárja, hogy mindig a maximumot hozzák ki magukból és ragyogóan szépek legyenek. Emiatt sokan veszik igénybe a szépségipar gyors és látványos megoldásait: botoxoltatnak, vagy más, orvos-esztétikai kezelésekkel igyekeznek formában tartani magukat. Emilia Clarke-nak ez nem szimpatikus, ő a beavatkozások helyett a természetes szépségápolás mellett tette le a voksát.

Egy interjúban most elárulta, hogy a leghasznosabb bőrápolási tippet még tiniként kapta az édesanyjától, és azóta is a rutinja része. “Mindig azt mondta: tisztítsak, tonizáljak, hidratáljak. Ezekre nagyon odafigyelek. Száraz és nagyon érzékeny a bőröm, így minden új termék használata előtt letesztelem, hogyan hat” – mondta, és azt is kitapasztalta, hogy a bőrének a hialuronsavat és az aloe verát tartalmazó krémek nagyon jót tesznek.

Korábban egy kozmetikai kezelés során azt mondta neki a kozmetikusa, hogy töltőanyagra van szüksége, hogy “visszakapja a régi arcát.” Ekkor még csak 28 éves volt, és annyira kiakadt, hogy el is hagyta a szobát. “Olyan területen dolgozom, ahol a mimikával fejezem ki az érzéseimet. A botox meg leblokkolja ezeket, és nem néz ki jól, természetellenesen hat. Most ezt gondolom, de persze benne van a pakliban, hogy 45 éves korom után a véleményem megváltozhat, de egyelőre biztosan nem élek vele” – mondta.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.