Egy hely, ahol a Mikulással minden gyermek személyesen találkozhat 

Van egy hely Pilisen, ahol a Mikulás minden évben megáll pihenni és töltődni egy picit a gyerekekkel való találkozásból, mielőtt december 6-a hajnalán útnak indul meglepni a világ többi gyerekét. Ez a hely nem más, mint Csilló Lovarda mögött rejlő Csengettyűs ház. 

A kis látogatókat a Mikulás és segítői szeretettel várják finom Északi Sarki süteménnyel Sarkvidéki teával. A Mikulással és a Manóival való találkozás után izgalmas kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, de itt sincs vége a mókának. Egy állatsimogató várja a kíváncsi szempárokat és ki lehet próbálni a Póni Expresszt vagy megenni Anyuval és Apuval egy finom lángost vagy kürtőskalácsot.

A felnőtteket ezen kívül finom italok várják az udvaron, a Mikulás műhelyében pedig pilisi kézműves kincsekre lehet szert tenni. A Mikulás szálláshelye előtti udvaron az Anyák az Anyákért Alapítvány karácsonyfája várja azokat, akik szívesen hoznának alá adományt és a varázs kredenc pedig egy különleges játékcserére invitálja a legkisebbeket. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy aki játékot vinne haza magával, annak egyet kell is hoznia. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.