Együtt a családban – Ingyenes online beszélgetések dr. Máté Gáborral és vendégeivel

Hogyan határozza meg az életünket a születésünk? Miként ismerhetjük fel gyermekkori traumáinkat, és formálhatjuk újra szülőként a gyermekeinkkel való kapcsolatunkat? És mit tehetünk felnőtt emberként, hogy a szüleinkkel való kapcsolatunk valódi felnőttek közötti párbeszéddé formálódjon? A szülő-gyermek kapcsolat élethosszig tartó kérdéseiről is folytat dr. Máté Gábor beszélgetéseket világhírű vendégeivel.

Első alkalommal tart dr. Máté Gábor egész napos eseményt Magyarországon A gyógyulás útjai címmel: beszélgetések, workshopok és előadások sorával segíti, hogy elinduljunk a testi-lelki egészség felé vezető úton. A program három részből áll, melyek során a világhírű orvos különböző módokon mutat utat a belső változáshoz, miközben saját terápiás módszerébe is betekintést enged. Mi okozza a betegségeket valójában? Milyen hatással van a mai mérgező világ az egyénre és a társadalomra? Mit tehetünk azért, hogy elinduljunk a gyógyulás útján?

A rendezvény házigazdája Al Ghaoui Hesna, az eseményen a világhírű dr. Máté Gábor egész napos jelenléte mellett előadóként részt vesz dr. Hárdi Lilla és dr. Buda László, valamint számos, a testi-lelki egészséget segítő hazai és nemzetközi szervezet. Az előadások, beszélgetések és terápiás workshopok közötti szünetekben olyan gyakorlati technikákat mutatnak be, melyek az átélt traumák feldolgozásában és gyógyító erővé formálásában segíthetnek. Az egész napos programra ITT tudsz jegyet venni.

Az esemény előtt ingyenes online beszélgetések dr. Máté Gáborral és vendégeivel

A születésről és a várandósságról Robin Lim, Balin praktizáló bábával és Cseke Eszter díjnyertes dokumentumfilm-rendezővel.

A szülő-gyermek kapcsolat fejlesztéséről, a szülők belső útjáról dr. Shefali Tsabaryval és az Együtt a családban közösséggel

A felnőttkori szülő-gyermek kapcsolatról pedig fiával és szerzőtársával Máté Dániellel.

A beszélgetéseket Al Ghaoui Hesna vezeti. Az felvezető online eseményeken a részvétel ingyenes, ITT tudsz rá regisztrálni.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.