Jamie Oliver meglepetése a 20. házassági évfordulójukra

womagic_jamie_oliver

Jamie Oliver az ismert séf, 27 éve találkozott először feleségével, Jools-szal. Azt tervezték, hogy idei 20. házassági évfordulójukón megújítják fogadalmukat, de a koronavírus keresztül húzta a számításaikat. Így lagzi helyett egy piknikre vitte el párját és 5 gyereke édesanyját a sztár séf.

Miután egy fotómontázzsal köszöntötte feleségét a 45 éves séf, közzétette azt a speciális menüt, amit kifejezetten párjának állított össze a “nagy” napra.

womagic_jamie_oliver

Jamie a következőt írta közösségi oldalára: “Ma van a 20. házassági évfordulóm. Ez egy csodálatos nap, amit együtt tölthetek a legjobb barátommal @joolsoliver-rel, akivel már 20 éve élek házzaságban. Hova repült el így az idő, őrület?! Micsoda tempó! Ilyenek voltunk… gyerünk, vágjunk bele a következő 20 évbe! Szeretlek Jools! x X x X x X”

womagic_jamie_oliver

Jamie egy hatalmas virágcsokrot küldött feleségének ajándékba, mielőtt megérkezett volna értük az a vintage autó, amely elvitte őket a randevújuk színhelyére.

womagic_jamie_oliver

Jools és Jamie egy igazán ínycsikalndó menüt kóstolt végig, amelyet Jamie egyik étterméből hoztak. Előételnek lazacot ettek és sajtválogatást. De volt még vörös borssal készült hagymalekvár is ínyencségnek. A desszert egy csodálatos csokoládé krém volt nyári gyümölcsökkel megspékelve, amit feketeribizli likőrrel öblítettek le.

Forrás: ok.co.uk
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva