Kávé mellé

Mindjárt péntek! Pont ezért, ma egy kicsit lazábbra vesszük a reggeli kávét és egy újabb parfüm újdonságot mutatunk be. Nem könnyű megtalálni a hozzánk passzoló illatot, van, aki éveken át ugyanazt használja, de van, aki a hangulatához illővel permetezi be magát reggelente. Ti mit szerettek magatokon: egy állandó illatot, vagy minden helyzethez másikat? Csodás csütörtököt!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint sok napsütésben lesz részünk, időnként gomolyfelhők az ország középső harmada fölött képződhetnek, de esni sehol sem fog. Keleten, északkeleten megélénkül az északkeleti szél. Hajnalban 13 és 21, délután 31 és 37 fok között alakul a hőmérséklet.

🆘 Ma nem lesz időjárási front a térségünkben, azonban a kánikulára érzékenyek fejfájást, tompaságot, dekoncentráltságot, egyesek akár ingerlékenységet, nyugtalanságot is tapasztalhatnak. A nagy napi hőingás a vérnyomáspanaszokkal élőknél okozhat kellemetlen tüneteket. Nehéz nap vár az idősekre és a szívbetegekre, így ők lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai megterhelést.

Ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásra! 10 és 16 óra között országszerte erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről.

Névnap: Dominika, Domokos

Híres születésnapos

Ma ünnepli 30. születésnapját Dylan Sprouse amerikai színész. Boldog szülinapot Dylan! Karrierjét testvérével együtt nyolc hónapos korukban kezdték nagymamájuk, Jonine Booth Wright javaslatára, aki drámatanár és színésznő volt. Legelső szerepüket egy pelenkareklámban kapták. Mint sok másik ikerpár, ők is gyakran játszották ugyanazt a szerepet, a kaliforniai gyermekmunka törvényei miatt, amely korlátozza, az egy nap alatti filmezésének időtartamát a gyermekeknél. Így 1993-ban a Grace Under Fire című sorozatban felváltva játszották Patrick Kelly-t, egészen 1998-ig. 1999-ben megkapta első nagyobb szerepét, Adam Sandler mellett játszott az Apafejben, mint Julian, itt is öccsével megosztva. Szintén ebben az évben volt egy kisebb szerepük Az asztronautában. A 2000-es évek elején olyan produkciókban játszottak, mint a The Nightmare Room, az Azok a 70-es évek show, Az álcázás mestere és a Reszkess, Télapó!

2005-ben a Disney csatornán elindult a Zack és Cody élete, amelynek középpontjában egy ikerpár áll, akik beköltöznek a Tipton Hotelbe. A sorozatnak köszönhetően bekerültek a 11-tagú Disney Channel sztárok körébe, akik felénekelték az A Dream Is A Wish Your Heart Makes című dalt, ami a Hamupipőke speciális kiadású verziójára került fel bónuszként. 2006-ban szerepelt a That’s So Raven című sorozatban és Zam hangját kölcsönözte a Király suliban. Habár a Zack és Cody élete 2008-ban véget ért, nem kellett sokáig hiányolni őket a képernyőről, hiszen már ebben az évben elindult a spin-off sorozata, a Zack és Cody a fedélzeten, ami már az SS Tipton nevű hajón játszódott. Több Disney sorozatban is feltűntek egy-egy epizód erejéig, például a Varázslók a Waverly helyből, a Hannah Montana és a Benne vagyok a bandában. A sorozat befejezése után 2011-ben elkészül a Zack és Cody film is, a Zack és Cody egy ikerkísérletben.

2017-ben a Dismissed című film főszerepében láthattuk. 2018 elején debütált a Banana Split című film, amelyben Nicket alakította. Szintén ebben az évben szerepelt Camila Cabello Consequences című klipjében. 2019-ben két rövidfilmje jelent meg, a Carte Blanche és a Daddy. 2020-ban a Miután című nagysikerű könyvadaptáció második részében, a Miután összecsaptunkban alakította Trevort. 2021-ben szerepelt a Tyger Tyger című filmben.

Érdekesség, hogy Dylan a világhírű magyar modellel, Palvin Barbival alkot egy párt.

Forrás: starity.hu

A hét illata: Mugler Alien Goddess Intense EDP

Egy évvel az Alien Goddess megjelenése után a Mugler az új Intense Eau de Parfummal ünnepli a mára ikonikussá vált illatát, még különlegesebb erővel ruházva fel az arany illatot.

Kapható: Marionnaud, Douglas és a Notino üzletekben és webáruházakban. Ajánlott fogyasztói ár: 41.990 Ft (60 ml)

Nagyvonalúbb, melegebb, ámbrás jegyekkel, az Alien Goddess illata most felerősödik, hogy még több fényt és jóindulatot árasszon a világra. A rendkívüli Willow Smith által megtestesített isteni erő új magasságokba emelkedett: az Istennő most eggyé vált arany virágával, a kedvesség és a jóindulat szimbólumával. Ő egy új misztikus Istennő, diadalmas és büszke. A virág, amelyet hordoz, bizonyítja rendkívüli erejét, amellyel megtermékenyíti a világot, és megszépít mindent, ami az útjába kerül. A Mugler illatok szakítanak a konvenciókkal, kultiválják a túlzást és mindenkit arra inspirálnak, hogy pontosan azzá váljon, aki lenni szeretne. Most fedezd fel az új, felerősített erőt, amelyet azért küldtek, hogy hozzájáruljon egy optimális és optimista jövőhöz.

A Mugler virágos, fás, ámbrás alkotása, az Alien Goddess Eau de Parfum Intense nemes, fenntartható forrásból származó összetevőkkel és végtelen illat utazással tarkított nyomot hagy maga után, mélyen pozitív érzéseket hordozva. Ez az új női parfüm a Mugler szakértelmének végső megtestesülése a virágos, fás és ámbrás jegyekkel, amelyek a káprázatos, a dicsőséges és a megbabonázó kinyilatkoztatás köré csoportosulnak.

Az erőteljes Eau de Parfum Intense egy új, lenyűgöző és varázslatos talizmán üvegben izzik. Ez az új üveg, amely felületén a fény intenzív tükröződéssel hatol át, arany ombré hatással lett díszítve, hogy visszatükrözze fényét, mint a napfelkeltét, az optimista jövő ígéretét. Az érzéki és vibráló üveg fényes nőiességet idéz, amely erejének és mágnesességének mértékével vibrál.

Megjelenés: 2022. augusztus

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.