Kávé mellé

Tudjátok, hogy imádjuk a folyókat, tavakat, tengereket, óceánokat, minden évben meg is emlékezünk a vizes élőhelyek napjáról, így ma is erre hívjuk fel a figyelmeteket. A mai világnap célja, hogy óvjuk, védjük, vigyázzuk folyóink és tavaink élővilágát. De persze a kapcsolatainkat se hanyagoljuk el. Február második napja van, ez pedig azt is jelenti, hogy közeledik a Valentin-nap, így ma egy új illatpárt mutatunk be a hét illataként, amely tökéletes meglepetés lehet mind a két félnek ezen a jeles napon. Csodás csütörtököt kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint a változóan felhős idő mellett több tájegységünkön számíthatunk záporokra, hózáporokra, hódarazáporokra, de kezdetben délnyugaton havas eső, néhol ónos eső is előfordulhat. A nyugati-északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz, a magasabb tájakon egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. Hajnalban -4, +4, kora délután 5-9 fokra számíthatunk.

🆘 Ma gyenge hidegfronti hatás várható. A frontérzékenyeknél görcsös panaszok, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, rosszullét egyaránt kialakulhat, de a legmelegebb tájakon migrén is felléphet. A szeles idő tovább fokozhatja a fejfájásos panaszokat, emellett ingerlékenységet, nyugtalanságot is kiválthat. Alacsonyabb lesz a hő- és komfortérzetünk. A napos időszakok viszont javíthatják a hangulatunkat, közérzetünket. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Aida, Karolina

Híres születésnapos

Ma ünnepli 74. születésnapját Bent Spiner amerikai színész. Nagyon boldog szülinapot kívánunk neki! Bent a Bellaire High School-ban tanult, ahol drámatanára, Cecil Pickett inspirálta arra, hogy elinduljon pályáján, a színművészet rögös útján. Broadway- és off-Broadway-produkciókban játszott kisebb-nagyobb szerepeket. Később több filmben is feltűnik, de az igazi áttörést a film világában Data hozza meg neki a Star Trek The next generation (Az új nemzedék) szériájának pinokkió szerű androidja, aki mind emberibbé szeretne válni. Ezután jöttek az átütőbb szerepek, mint például A függetlenség napja című film Dr. Brakish Okun-ja 1996-ban. Játszott még a Tengerre, tata (1997), a Fekete csillag (1999), a Geppetto (2000), a Számít még a szív (2001), Az álcázás mestere (2002), a Jack (2003), a Lányok a pácban (2006) és a Superhero movie (2008) című filmekben.

Forrás: starity.hu

A hét illata: az új BOSS The Scent Magnetic illatpár

Mindenki lehet irányító, különösen a csábítás játékában, amihez egyértelműen a magabiztosság a kulcs. Most két izgalmas, új illat zárja magába a magabiztosságot, az eleganciát és vonzalmat, amely minden BOSS rajongó sajátja és olyan csábításnak teszi ki az érzékeket, mint még soha.

Az új BOSS The Scent Magnetic egy mélyebb, intenzívebb interpretációját kínálja az ikonikus BOSS The Scent illatoknak. A két ámbrás kompozíció – férfiaknak és nőknek – új, erősen vonzó intenzitással csábít, az összetevők ellenállhatatlan fúziójának köszönhetően.

Az új kampányban is a BOSS The Scent arcai tűnnek fel, azaz a hollywoodi színészek, Jacob Elordi és Laura Harrier, akiknek látva elsöprő vonzalmát, lehetetlen ellenállni. Két egyformán magabiztos és sikeres személy párosítása erőteljes kettősséget hoz létre, amely tökéletesen tükrözi az egyes illatokban rejlő felfokozott kontrasztokat.

A BOSS The Scent Magnetic egy meghívó, hogy megtapasztaljátok a vonzalom és csábítás erejét úgy, mint még soha, ahogy az eredeti BOSS The Scent illatok intenzív újraértelmezése rabul ejti az érzékeket.

Boss The Scent Magnetic Edp for Him 50ml – 37.390Ft

A BOSS The Scent Magnetic for Him felfedi a tökéletes fekete vanília kivonat és a vibráló búzakorpa-abszolút ellenállhatatlan fúzióját. A maninka gyümölcs – a BOSS exkluzív összetevője – stimuláló aromái felerősítik a fejjegyet, hogy az illat azonnal erőteljes energiát adjon. Az illat szívében található élénk búzakorpa-abszolút megbabonázza az érzékeket, amelyek ellenállhatatlanul vonzódnak a kitűnő fekete vanília kivonat alapjegyhez, új magasságokba emelve a BOSS The Scent Magnetic for Him mágneses erejét.

Delphine Lebeau alkotta meg a BOSS The Scent Magnetic for Him illatot, amely egy csábító, ámbrás, gyümölcsös, bőrös illat. Ez az Eau de Parfum egy kerek, mélyfeketére színezett üvegben jelenik meg, amelyet arany kalitka fog körül.

Boss The Scent Magnetic Edp for Her 50ml – 42.090Ft

A BOSS The Scent Magnetic for Her közelebb hozza egymáshoz a tiszta, fehér pézsma és a fekete, textúrált osmanthusvirág ellenállhatatlan kontrasztját. Az osmanthus csábító fejjegyei felerősödtek, hogy azonnali erőteljes érzékiséget kölcsönözzenek az illatnak. A szívjegyben lévő bársonyos ambrette magok hipnotizálják az érzékeket, amelyek ellenállhatatlanul vonzódnak a tiszta fehér pézsma alapjegyhez.

A BOSS The Scent Magnetic for Her – intenzíven csábító, ámbrás-pézsmás – illatát Louise Turner parfümőr alkotta meg. Az Eau de Parfum-öt egy gyémánt alakú, sötétlilában tündöklő üveg öleli, amelyet egy aranyozott, kimunkált kupak koronáz, a feltűnő benyomás biztosítása érdekében.

Megvásárolhatóak a Müller, Douglas és Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban és a www.lovebrands.hu oldalon.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.