Kávé mellé

Ma van a Meteorológiai világnap, amelyet 63 éve ünneplünk, célja többek között, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozásra, amely egyre jobban érinti bolygónkat. Emiatt eltünhetnek növények is. Akár olyanok is, amelynek A hét illatát is köszönhetjük. Ez alkalommal egy őrületesen kreatív csomagolású virágos csodát mutatunk be! Csodás csütörtököt kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint is fátyolfelhők szűrhetik meg sokfelé a napsütést. Eső, zápor nem várható. A déli szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 2-8, délután pedig 18-23 fok között alakul a hőmérséklet.

🆘 Ma sem érkezik front, de melegedésre, melegfrontra érzékenyeknél továbbra is felléphet fejfájás, migrén, dekoncentráltság. Általános tünet lehet a fáradtság, bágyadtság, aluszékonyság. A nagy napi hőingadozás miatt vérnyomás-problémák, keringési panaszok, rosszullét, szédülés is előfordulhat. A nyugodt, sokfelé napos időjárás jó hatással lesz a közérzetre, hangulatra. A többfelé élénk déli szélben fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, valamint nyugtalanság, ingerlékenység is jelentkezhet a szélre fokozottan érzékenyeknél. Figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Emőke

Híres születésnapos

Boldog 47. születésnapot kívánunk Keri Russell amerikai színésznőnek! Keri beiratkozott a Starstruck Tánciskolába, majd a tehetsége miatt, beválasztották a Mickey Mouse Club műsorába. 1991-től szerepelt a műsorban, olyan tehetséges énekesek mellett, mint Christina Aguilera, Britney Spears, Ryan Gosling vagy Justin Timberlake. 1992-ben megkapta Rick Moranis mellett a Drágám, a kölyök marha nagy lett! című filmben Mandy Park szerepét. Vendégszerepelt a Married with Children című vígjátéksorozat 1 epizódjában. 1996-ban főszerepet játszott A babysitter megrontója című filmben. A rövid életű Malibui szívtiprók sorozatban is főszerepet játszott, ő alakította Chloe Walkert. 1994-ben feltűnt Bon Jovi Always című videóklipjében. 1998-tól a Felicity című sorozatban szerepelt, melyben ő alakította a címkaraktert. Kerit Golden Globe díjjal jutalmazták 1999-ben Felicity megformálásáért. A sorozat forgatását 2003-ban fejezték be.

Ezután a lány karrierjében kisebb szünet következett. Több időt akart a családjával és barátaival tölteni. 2005-ben kezdett el újra forgatni. Szerepelt a Hétköznapi varázslat című Hallmark által kiadott filmben. A Mission: Impossible 3-ban ő alakította Lindsey Farris szerepét 2006-ban. Ugyanebben az évben a Covergirls kozmetikumok reklámarca lett. Több sorozatban vendégszerepelt az évek alatt. 2008-ban Adam Sandler oldalán láthattuk, az Esti mesék című vígjátékban. 2010-ben kerül bemutatásra az Eszeveszett küzdelem című alkotás, ahol Brendan Freaser a partnere. 2013-tól a Foglalkozásuk: amerikai című sorozatban kapott szerepet, mely a 80-as évek hidegháborús kémjátszmáit eleveníti fel. A sorozat 2014-ben már a második évaddal jelentkezett. Következő filmje a Majmok bolygója: Forradalom, 2014-ben került a mozikba. 2016-ban a Harc a szabadságért című filmben szerepelt, melyben Matthew McConaughey partnere és a polgárháború idején játszódik. 2019-ben a Star Wars: Skywalker kora című filmben szerepelt, 2021-ben pedig az Agancs című horrorban láthattuk. Idén a Kokainmedve című filmben szerepel.

Forrás: starity.hu

A hét illata – Marc Jacobs: Perfect Eau De Toilette

Marc Jacobs Perfect Edt 50ml – 36.190 Ft

Imádjuk Marc Jacobs kreativitását, hiszen képes egy illat kupakját dominóval, egy arany banánnal, ragyogó cseresznyével, masnival, zöld cipellővel és egy cuki kék kiscicával együtt ékesíteni. Bemutatkozik a Perfect Eau De Toilette, a Marc Jacobs új illata. Imádjuk Marc Jacobs pozitív önbizalmát, önszeretetét, amit az illattal is hirdet és amiből erőt merít a nehezebb napokon.

Az új ragyogó virágos illat, mely az igazi önmagatok erejét ünnepli, megérkezett. Az alapillathoz hasonlóan, a Perfect Eau De Toilette-et is Marc Jacobs saját mantrája ihletett: „Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”, amelyet a csuklóján található tetoválás, a „tökéletes” szó szimbolizál. Az illat az egyediséget, az egyedi igazságot és hitelességet ünnepli. Felemelő és élettel teli.

Friss és ragyogó értelmezése az eredeti virágos alapillatnak. A parfümőr alap illatban domináló fehér csokrot modern jegyek – rózsabors és keserűfű – váratlan csavarával álmodta újra. Az eredmény pedig egy tündöklő, vidám, tiszta virágos illat, fás alappal és elegáns hatással.

Az üveget a klasszikus parfüm nőiessége és kecsessége ihlette, domború vállak és aranyozott gallér jellemzi. A kristálykupakot eklektikus kiegészítők koronázzák meg, felfrissítve a fagyos zöld és kék árnyalatok káprázatos kombinációjával, amelyek az átlátszósággal és a textúrával játszanak, fémes ezüst és halványarany díszítéssel kombinálva.

Az új illat megszületésével az alap Perfect Eau de Parfum és a mélyebb Perfect Intense mellett most már három Perfect illattal indíthatjuk pozitívan a napot.

Megvásárolható a Müller és Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a www.douglas.hu oldalon, a kiemelt magán parfümériákban és a www.lovebrands.hu oldalon.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.