Kávé mellé

Érdekesség mára, hogy 50 éve jött létre az első mobiltelefon kapcsolat, amelyben Martin Cooper, a Motorola fejlesztője telefonált egy New Yorki utcáról és éppen riválisát, Joel Engelt, a Bell Telephone Laboratories cég kutatási vezetőjét hívta fel. A korral haladni mindig jó, érdemes újdonságokat kipróbálni, mint például egy öregedésgátló ajakápolót párost, amelyektől még csodásabb ajkaink lehetnek, nézzétek meg lentebb! Eredményekben gazdag új hetet kívánunk!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint többfelé lesz erős, a Dunántúlon és északkeleten viharos az északi szél. A felhőzet észak felől csökken, reggel még délen, délkeleten fordulhat elő kisebb eső, zápor, majd délután egy összeáramlási zóna mentén a középső tájakon lehet konvektív csapadék. Több napsütés ekkor keleten és nyugaton valószínű. Visszaesik a hőmérséklet, délután is csupán 5-12 fokot mérhetünk.

🆘 Ma az átvonult front mögött továbbra is hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, felerősödhetnek az ízületi fájdalmak. A tüneteket az erős, viharos szél is fokozhatja, illetve emiatt türelmetlenebbek, nyugtalanabbak lehetünk, alacsonyabb lehet hő- és komfortérzetünk. A napos időszakok vsizont jó hatással lesznek hangulatunkra. Öltözzünk melegen, rétegesen, könnyen megfázhatunk! Figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

Névnap: Buda, Richárd

Híres születésnapos

Boldog 37. születésnapot kívánunk Amanda Bynes amerikai színésznőnek! Amanda karrierje 1996-ban kezdődött amikor szerepet ajánlottak neki az All That sorozatban, ahol különböző szerepeket alakított, egészen a 2002-es évig, 1999-ben pedig egy 1 epizódos szerepet kapott az Arli$$ sorozatban ahol Crystal Dupreeként volt látható. Ugyanebben az évben Amanda saját sorozatot kapott, a The Amanda Bynes Show-t, ahol házigazdaként láthattuk. 2002-ben megkapta élete első főszerepét a Minden hájjal megkent hazug című vígjátékban, ezt követte egy újabb sorozat amelyben ismét őt láthattuk főszereben Jennie Garth mellett a What I Like About You-ban. 2001 és 2002 között hangját kölcsönözte Taffy-nak a Fecsegő tipegők című animációs sorozatban, 2003-ban pedig Nellie-nek adta hangját a Wilbur nagy kalandjában. 2003-ban kiválasztották Daphne Reynolds szerepére a Miről álmodik a lány? című vígjátékban, ahol Colin Firth, Oliver James, és Kelly Preston mellett tündökölt. 2003-ban megjelent a Vanity Fair júliusi számában Lindsay Lohannel, Hilary Duff-fal, Alexis Bledellel, Raven-Symonével, Evan Rachel Wooddal, Olsen ikrekkel, és Mandy Moore-ral.

A What I Like About You sorozat munkálatai alatt nem vállalt több szerepet, így két év kihagyás után 2005-ben hangját adta Piper-nek a Robotok című animációs sorozatban, Paula Abdul és Halle Berry oldalán, ugyanebben az évben megkapta Jenny Taylor szerepét a Love Wrecked filmben Chris Carmack oldalán. 2006-ban a What I Like About You sorozat a végéhez ért, ám Amanda nem ült tétlenül, abban az évben kapta meg Viola szerepét a Micsoda srác ez a lány című filmben, Channing Tatum és Robert Hoffman oldalán. 2007-ben Zac Efronnal szerepelt együtt a Hajlakk-ban és ugyanebben az évben Sydney White szerepét alakította az Amerikai Hófehérke című filmben. 2008-ban Annanak kölcsönözte hangját a Family Guy rajzfilmben egy epizód erejéig, és ugyanebben az évben kapta meg Jamie szerepét a Living Proof tv-filmben. 2009-ben a Canned alkotásban vett részt, 2010-ben pedig Emma Stone oldalán láthattuk a Könnyű nőcske című filmben, ezt követően pedig elhatározta, hogy abbahagyja a színjátszást.

2012-ben azt nyilatkozta, hogy szívesen folytatná pályafutását divattervezőként. 2013 decemberében felvették az Irvine-ban található Fashion Institute of Design & Merchandising iskolára a 2014-es évfolyamba, de 2014 augusztusában otthagyta az iskolát, miután elbocsátották. 2015 októberében ismét felvett kurzusokat az intézetben, és az egyik évfolyamtársa elmondása alapján előző évben valójában egy bőrrel kapcsolatos eljárás volt távollétének igazi oka. Egy 2017 júniusában készült interjú során elmondta, hogy valamikor a jövőben szeretne visszatérni a színészkedéshez, de csakis televíziós produkciókban.

Forrás: starity.hu

Vonzó ajkak két lépésben!

Egy szuper hírrel érkezünk, hiszen megjelent a Guinot legújabb simító és öregedésgátló ajakápoló párosa, a Lip Perfect! Az öregedés hatása az ajkakra, hogy az öregedéssel a száj is változik. Az ajkak vékonyodnak, térfogatuk csökken és apró ráncok jelennek meg. A száj szárazabb.

Az Ajaksimító bőrradír eltávolítja az elhalt sejteket, gyengéden hámlasztja az ajkak finom bőrét. Halványítja az apró ráncokat, az ajkak puhábbá válnak és felkészülnek az ajakbalzsam jótékony hatásának maximális befogadására.

A Hidratáló hatású anti-aging ajakbalzsam, öregedésgátló és dúsító hatással rendelkezik, feltöltő gömböket, valamint hialuronsavat és konjac glükomannánt tartalmaz, amelyek hidratálnak és táplálnak is. Behatol a hám külső rétegeibe, belülről tölti fel a ráncokat és a finom vonalakat. A mangóvaj felveszi a harcot a bőröregedés jelei ellen. Védi az ajkakat a kiszáradástól. Az édesmandula olaj és növényi viasz komplex táplálja és regenerálja a szájat. Az ajakápoló praktikus kiszerelése úton-útfélen könnyedén használható. Eredmények: az apró rácok halványodtak, az ajkak teltebbek, tápláltak és védettek.

Használati javaslat

Ajakradír: Alkalmazzátok hetente 2-3 alkalommal! Körkörös mozdulatokkal vigyétek fel az ajkakra. Távolítsátok el a felesleges terméket egy vattakoronggal, és szükség esetén öblítsétek le.

Hidratáló anti-aging ajakbalzsam: Vigyétek fel az ajkakra és az ajakkontúrra! Az intenzívebb eredmény érdekében a balzsam éjszakai ajakmaszkként is használható.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.