Kávé mellé

Indítsuk a hetet színesen! Nem kell mindenkinek látnia, hogy fáradt vagy. Jelenj meg a munkahelyeden magabiztosan és sugárzóan. Segítségedre lesz a Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte 6 új színárnyalata. Kitartást a mai naphoz! 

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint többfelé lesz felhős, borongós az idő, de naposabb tájakkal is találkozhatunk az Alföldön és a középső országrészben. Délnyugaton és északkeleten esőre, záporra is számítani kell. Az északi-északnyugati szél sokfelé élénk, néhol erős lesz. Hajnalban -4 és +7 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, a leghidegebb az északi völgyekben lesz. Délutánra 7 és 16 fok közé melegszik a levegő, északkeleten marad hűvösebb az idő.

🆘 Ma időjárási front nem lesz felettünk, de a fölénk áramló hidegebb légtömeg miatt az érzékenyek körében fejfájás, illetve keringési- és görcsös panaszok jelentkezhetnek. Felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi problémák is, valamint ingadozhat a vérnyomás. A naposabb tájakon élők hangulata, közérzete javulhat, viszont a többfelé élénk északi-északnyugati szél miatt alacsonyabb lesz a hő- és komfortérzetünk. A szelesebb tájakon élők körében tovább fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet. Öltözzünk rétegesen, immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket!

Névnap: Ede, Sándor

Híres születésnapos

Lili Collins színésznőt köszöntjük 35. születésnapján.

1989-ben született Angliában. Édesapja Phil Collins, szülei válása után édesanyja nevelte. Újságírónak tanult, a kétezres évek végén fordult a színészet felé. Egyebek mellett olyan filmekben játszott, mint A szív bajnokai, a Tükröm, tükrömA végzet ereklyéi: Csontváros, az Ahol a szivárvány véget ér, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány, a Tolkien, az Örökség, vagy a Mank. Emlékezetes alakítást nyújtott a 2016-os Kivétel és szabály c. filmben, illetve később az Emily Párizsban c. sorozatban. Párja Charlie McDowell rendező.

Érdekesség:

  • Lily a színészet mellett modellkedik is, 2013 óta ő a Lancôme szépségnagykövete, fotósorozatait főként az ázsiai országokban használják, de nagyobb kampányai Európába is eljutnak.
  • 2016-ban úgy döntött, gondolatait egy életrajzi ihletésű könyvben is leírja, így született az Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me című esszégyűjteménye, melyben azokról a problémákról ír, melyekkel a fiatal nők küzdenek életük során.

Csillogás mentes feltűnés

Ára: 19.550 Ft

A Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte egy krémes hatású matt rúzs, mely könnyedén építhető és kényelmes viseletet biztosít akár munk aközbe, akár egy találkozó alkalmával. Magas hatékonyságú összetevők jellegzetes keverékével gazdagítva, az ápoló lágy kényelem érzetért.

Keresd a Müller, Douglas, Marionnaud üzletekben!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.