Kávé mellé

Akinek iskolás gyereke van, kicsit fellélegezhet, mert ma kezdődött a tavaszi szünet. Mondjuk, ha dolgozol, akkor nem úszod meg a korán kelést. Mindenesetre egy finom parfüm mindig jobb kedvre derít. A hétre is hoztunk egy újdonságot. 😉

Időjárás

Az Időkép szerint éjjel esővel, záporokkal, néhol zivatarokkal hidegfront vonult át fölöttünk, majd a csapadékzóna csütörtök kora délelőtt kelet, északkelet felé távozik. A naposabb délelőttöt követően délután nyugat, délnyugat felől ismét több felhő érkezik fölénk, és elszórtan eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Országszerte erős, viharos lesz a délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 15 és 21 fok között alakul. Este, éjjel egy újabb hidegfront hozhat záporokat, zivatarokat.

🆘 Atmenetileg hidegfronti hatás terheli szervezetünket, így leginkább fejfájás, görcsös panaszok jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. Megnyúlhat a reflexidő, tartós álmosságérzet jelentkezhet. Az erős, viharos szél tovább fokozhatja a panaszokat, valamint ingerlékenységet, nyugtalanságot okozhat. Öltözzünk rétegesen, a szeles időben romolhat hő- és komfortérzetünk. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket!

Névnap: Johanna, Hanna, Gedeon

Híres születésnapos

Boldog 43. születésnapot kívánunk Kerekes Vica színésznőnek.

Eredeti neve Kerekes Éva; Szlovákiában és Csehországban szerepelt Vica Kerekesová, Eva Kerekesová, Eva Vica Kerekésová és Eva Kerekešová néven is. Füleken, Csehszlovákiában született 1981-ben, tanulmányait a Pozsonyi Zeneművészeti Főiskolán folytatta. Első férje Víg Csaba fotóművész volt. Több magyar filmben játszott, így a Szuperbojzban, illetve az Egynyári kaland című sorozatban is. 2019-ben az Apró mesék című alkotásban láthattuk.

Hobbija a főzés és a hegymászás.

A hét illata: Calvin Klein – ETERNITY ESSENCE

A Calvin Klein bemutatja az ETERNITY portfólió legújabb tagjait, az ETERNITY AROMATIC ESSENCE NŐKNEK és ETERNITY AROMATIC ESSENCE FÉRFIAKNAK illatokat.  Folytatva az ETERNITY időtlen love story-ját, a márka ezzel a merész, fougére duóval tér vissza, melyet a bennük rejlő kókusz jegy tesz egyedivé. Érezd az intimitás érintését! Lélegezd be az ETERNITY illatát!

Fedd fel vágyaid az örökké tartó szerelem következő fejezetével

Az új Calvin Klein ETERNITY kampány most is a szerelmet ünnepli. Az új illatok bemutatkozásához egy ikonikus, energikus duó párosul: a színész, producer és zenész Idris Elba, aki modell, emberjogi aktivista feleségével, Sabrina Elbaval képviseli az új illatokat. A nem mindennapi képsorokat Mert Alas készítette, akinek mesterművén a kezek megérintik egymást, a tekintetek találkoznak és az ajkak egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A kampány igazi intimitást sugároz, mely egyben az ETERNITY-vonal időtlensége előtt tiszteleg. Jellemzi az érzékiség, melyet a mély kapcsolódás és a vágy esszenciája inspirált.

ETERNITY AROMATIC ESSENCE NŐKNEK: Modern. Ellenállhatatlan.

Az ETERNITY AROMATIC ESSENCE NŐKNEK a Calvin Klein illatcsalád legújabb, energikus és friss illata. Üde, virágos, elragadó kompozíció, mely modern csavart hoz a virágos illatok terén. A levendula aromás, virágos jegye árad a fejjegyben. A szívjegyben a frissítő kókuszvíz köszönt be élettel teli erejével, mely kontrasztban áll az alapjegyek érzéki fásságával.

ETERNITY AROMATIC ESSENCE FÉRFIAKNAK: Csábító. Perzselő. Erőteljes.

Az ETERNITY AROMATIC ESSENCE FÉRFIAKNAK merész illatélményével az ikonikus ETERNITY illatvonal előtt tiszteleg. Ellentétek uralta fougére, fűszeres illat, melynek fejjegyében friss borókabogyót és fás, gin-re emlékeztető jegyeket érezhetünk. A szívjegyben a kardamom szikrázó ereje ad fűszeres, összhangot hozó felhangot az édes, virágos, levendula jeggyel összefonódva. A meleg kókusz vonzó ereje pedig szexi csavart hoz az illatnak.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.