Kávé mellé

Ma valami furcsa oknál fogva egy enyhe gyomorideg motoszkál hajnal óta bennem. Elnézést az első szám egyes személyért, de hát ti is tudjátok, hogy az írásaink mögött mindig egy-egy hús-vér ember rejtőzik. 🙂 Hogy kicsit oldjam ezt a feszültséget, ma a Shiseido Zen parfümjét fújtam magamra, aminek az illata tényleg nyugalmat áraszt magából. Nézd meg lejjebb te is!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint folytatódik a napos-gomolyfelhős idő, majd menetrendszerűen megérkeznek a záporok, zivatarok is. Lassú áthelyeződésük miatt elsősorban felhőszakadás fogja őket kísérni. Többfelé élénk lesz az északi-északnyugati szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell. 22-28 fok várható, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

🆘 Az ország nagy része felett nem lesz front, de északkeleten még kettősfronti hatás érvényesül. A fülledt idő miatt az érzékenyek körében fejfájás, migrén, alvási problémák, vérnyomás-ingadozás, szívelégtelenség, légzési nehézségek, mellkasi panaszok, fokozódó rosszullétek és szédülés egyaránt jelentkezhet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 11 és 15 óra között a naposabb tájakon és időszakokban az UV-sugárzás erős, többfelé nagyon erős lesz, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Dezső

Híres születésnapos

Debreczeny Csaba színészt köszöntjük 54. születésnapján.

Budapesten született, 1994-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Zsámbéki Gábor osztályában. Pályafutása során olyan színházakban játszott, mint a fővárosi és a kecskeméti Katona József Színház, a Radnóti Színház, vagy az Örkény Színház. 2016 óta szabadúszó színész. A Beugró társulatának tagja, színházi munkái mellett számos film- és sorozatbeli szerep fűződik a nevéhez, többek között A mi kis falunk egyik szereplője.

Díjai:
Súgó Csiga díj (2003)
A színházi találkozó díja (2007)
A színikritikusok díja (2007)
Jászai Mari-díj (2010)
Pantalone-díj (2011)

A hét illata: Shiseido – ZEN

Ára: 28.770 Ft

ZEN. Az illat. Egy érzéki csábítás. A ZEN a tradicionális nyugalomból ébred. Energiával telt, életteli, érzéki.

A hagyomány és a modernség ötvözésének ötlete inspirálta. Hagyja magát körülölelni a szikrázó energiával és merüljön el egy új érzelmi világba. A Shiesido ZEN a modern nők belső őszinteségét egy leheletnyi virágos frissességgel értelmezi, kifinomult borostyánkő és fás jegyekkel kombinálva. A válogatott illatjegyek ragyogóak, frissek és tiszták. Ön egyszerre elegáns, kifinomult és a luxus és érzékiség légkörét kelti. A flakon a tiszta napfény színével csábít a ZEN aranya élénkít, elvarázsol és érzelmekkel telt. Ezen drágaság belsejéből szikrázó energia és zabolázatlan életöröm sugárzik kifelé.

A Douglas webshopjában, most akciósan tudod megvásárolni.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.