Kávé mellé

Végre péntek! Nincs rá különösebb okunk, de ez a felismerés valahogy hatalmas megkönnyebüléssel tölt el minket. Most valahogy csak arra vágyunk, hogy kiüljünk a kertbe egy könyvvel és egy limonádéval, és ne zavarjon senki. Éreztél már így? De mielőtt begubóznánk, nyugi, azért ma sem hagyunk beauty újdonság nélkül. Nézd, mit hoztunk mára!

Időjárás

Az Időkép előrejelzése szerint igazi nyári időben lesz részünk, de a napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják meg. Kezdetben csak elszórtan, délután és este viszont már többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás és jégeső is előfordulhat. Északon, északkeleten és északnyugaton élénk lesz a nyugati-északnyugati szél, de záporok, zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Reggel 12 és 18, délután 27 és 33 fok között alakul a hőmérséklet, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lesz.

🆘 Front nem lesz felettünk, de az egyre melegebb idő miatt fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, szívproblémák, fáradékonyság, dekoncentráltság és alvászavar egyaránt előfordulhat. Felerősödhetnek a gyulladásos jellegű panaszok is. A záporok, zivatarok környezetében nehézlégzés, rosszullét is jelentkezhet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmatikus panaszok, valamint a pázsitfűfélékre allergiások panaszai, így az érintettek ebben az időszakban lehetőleg tartózkodjanak zárt helyen! 10 és 16 óra között országszerte nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!

Névnap: Róbert

Híres születésnapos

Boldog születésnapot kívánunk Emily Ratajkowskinak.

Londonban született, édesanyja amerikai, édesapja lengyel származású, de a család ír, német és izraeli felmenőkkel is rendelkezik. Öt éves koráig Angliában nevelkedett, ezután szüleivel San Diegóba költözött. Gyermekkorában modellkedett, sportolt és táncolt is. Színészi pályáját sorozatokkal kezdte (egyik leghíresebb szerepe az iCarly c. produkcióban volt), később olyan filmekben tűnt fel, mint a Holtodiglan, a Törtetők, a Miénk a világ, a Túl szexi lány, vagy Az otthon melege. 2018-ban ment férjhez, egy gyermek édesanyja.

Kend fel és ragyogj!

Csempéssz egy kis játékosságot a mindennapokba az új Bobbi Brown Water Glow Extra Lip kollekcióval, amely 5 új árnyalatú Extra Plump ajakszérumot tartalmaz, amelyek minden ajaktónust kiemelnek és minden megjelenést feldobnak.

Bárhová is sodorjon a nap, bármikor, amikor csak kedved tartja – ez a könnyed formula segít, hogy egy mozdulattal magadévá tedd a pillanatot az azonnali dúsítással, a 24 órán át tartó hidratálással és az egész napos folyékony ragyogással.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.