Kiderült néhány titok Cameron Diaz kisbabájáról

Kiderült néhány titok Cameron Diaz kisbabájáról

Cameron Diaz és férje, Benji Madden januárban, váratlanul jelentették be az Instagramon, hogy szülők lettek, egy kislánnyal bővült a családjuk. 

A posztban arról nem írtak semmit, hogy természetes úton született-e a gyermek, így sokan béranyára gyanakodtak, amit a mai napig nem erősítettek meg és nem is cáfolták. „A nagy öröm mellett azt is elmondjuk, szeretnénk megvédeni a privát életét, így nem fogunk róla képet posztolni vagy más dolgokat megosztani” – írták akkor.

Ennek ellenére a születési anyakönyvi kivonat most mégis nyilvánosságra került, és az szerepel benne, hogy a kislány teljes neve Raddix Chloe Wildflower Madden, és december 30-án született Los Angelesben, a Cedar’s Sinai Medical Centerben. Külön érdekesség, hogy a dokumentumban van egy meg nem nevezett személy, aki meghatalmazottként szerepel a papírokon, mivel kapcsolat fűzi a gyermekhez. Feltételezhetően ő a béranya, vagy az örökbefogadásban közbenjáró személy.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.