Kim Cattrall végre tisztázta, hogy miért nincs ott a Szex és New York folytatásában

A sok pletyka és találgatás után a színésznő egy interjúban mesélt a döntéséről, és azt is egyértelművé tette, hogy később sem veszi vissza Samantha szerepét.

A Samantha Jonest megtestesítő színésznőről korábban is tudhattuk, hogy kiszáll, és ha lesz is a Szex és New Yorknak folytatása, ő abban biztosan nem vállal szerepelt. Ennek egyik oka a Sarah Jessica Parkerrel való, a nyilvánosság előtt zajló konfliktusa, de emellett más is zavarja – derül ki a legfrissebb interjújából.

 “Az új sorozat gyakorlatilag egy harmadik film, és éppen annyira is lett kreatív. Engem soha nem kértek fel, hogy szerepeljek a visszatérő évadban. Elég egyértelműen kommunikáltam, hogyan állok egy esetleges harmadik film ötletéhez, így a sorozat új évadának híréről pont úgy értesültem, mint mindenki más, a közösségi oldalakról” – árulta el. Az sem tetszett neki, hogy az általa játszott karakter semmit nem változott, nem fejlődött, sőt, szerinte olyan szálakba keveredett volna a folytatásban, amihez ő nem akarta a nevét adni, például Miranda tinédzser fia bombázta volna meztelen képekkel.

Még nem nézte végig a 2021-ben bemutatott új epizódokat. de ismeri a kritikákat, és ha készülnek további részek, azokban sem szándékozik visszatérni. Őszintén bevallotta, hogy rengetegen csalódtak benne, amikor kijelentette, hogy végleg kiszáll. Bölcs döntésnek gondolja, hogy lezárta az életének ezt a részét, szerinte az embernek tudnia kell, mikor kell valamit abbahagyni –  ezt egyébként akkor döntötte el, mikor látta a második mozifilmet, amelyben a szereplők Abu Dhabiba mentek, már akkor tudta, hogy ebben nem kíván a továbbiakban részt venni.

Bár a rajongók egy részét megbántotta a döntésével, színészként elismerésnek veszi, hogy ennyien hiányolják. A szerepet nagyon szerette, de most ismét megerősítette, hogy soha többé nem kíván visszatérni a Szex és New Yorkba.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.