Kiváltságos vagyok. Ikres anyuka

womagic_meizner_viktoria

Sikersztori rovatunkban egyik kedves olvasónkat köszönthetjük. Meizner Vera nemrég üzenetet írt nekünk, mi válaszoltunk, és egyszer csak megbeszéltük, hogy milyen jó lenne, ha bemutatnánk nektek a történetét. Hát, most itt vagyunk.

Amit tudok. 44 éves vagy (igaz, csak pár napja 🙂), házas, és egy 4 éves fiú ikerpár anyukája. Amikor nem „anyuka” üzemmódban működsz, mivel foglalkozol?
Az EatSlimPro Lifestyle életmód-program mentora vagyok, a módszer szerelmese. Arra tettem fel az életem, hogy mindazt a pozitív változást, ami velem történt, mások is megtapasztalhassák.

Hiszem, hogy negyven, ötven, sőt, hatvan év felett sem késő változtatni, életmódot váltani, hogy önmagunk legjobb verziójává válhassunk.

“A srácok két évesek voltak, amikor elhatároztam, rendbe teszem a testem. A terhesség alatt 18 kilót híztam. A felszedett kilókból 10 pikk-pakk lement. A gyerekek 2 éves korára értem el, hogy a maradékból leküzdöttem még 6 kilót, de még így is 67 kg voltam 167 centisen és maradt egy nagyon csúnya has, amivel viszont nem tudtam mit kezdeni, elkezdtem hát kutakodni. Fontos volt, hogy olyan módszert találjak, amely látványos eredményt hoz, amelyhez nem kell naponta bevásárlólistát írnom, órákat a konyhában töltenem, sem kalóriákat számolgatnom – és amellyel tartós lehet a fogyásom. A programmal 59 kilóra tudtam lemenni, azóta is – 2 éve – tartom ezt a 60-61 kilós súlyt. A program szerelmese lettem, s mivel az égre nem írhatom, ezért hivatásomnak választottam elmondani, megmutatni másoknak is.”

womagic_meizner_viktoriaMindig is ezt szeretted volna csinálni, mármint emberekkel foglalkozni?
Eszemben sem volt. Közgazdászként végeztem először Győrben, a Széchényi István (akkor még) Főiskolán, majd pedig a Külkereskedelmi Főiskolán. Diploma után multinacionális cégeknél dolgoztam elsősorban ügyfélszolgálati, logisztikai területen, legutóbb 2009-től 2019 decemberéig, 10 éven keresztül egy német gyökerű szoftver-óriásnál, senior terméktámogató mérnökként. Álmomban sem gondoltam, hogy valaha vállalkozó leszek.

Hogy talált rád ez a lehetőség?
A fogyáshoz, az életmódváltáshoz anno, 2 évvel ezelőtt nekem is segítségre volt szükségem, saját kútfőből nem mozdultak a plusz kilók. Az akkori mentorom épp egy értékesítési csapat felépítésébe kezdett és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem részt venni benne. Hezitáltam egy darabig, de úgy döntöttem, a 6 órás munka mellett belevágok. Időközben annyira “beszippantott” ez a fajta segítő tevékenység, hogy bő egy év elteltével felmondtam a munkahelyemen és 2020 januárja óta teljes állásban, vállalkozóként ezzel foglalkozom. Van egy kis irodám a 3. kerületben, a Lajos utcában, ahol személyes konzultációra várom az ügyfeleimet, a távolabb élőkkel pedig online konzultációkon beszéljük át kéthetente az eredményeket, segítek nekik elakadásaikban, illetve átlendülni a nehezebb időszakokon vagy épp motivációvesztésük esetén.

Ha nem dolgozol, mivel töltöd az időd?
A munka és a gyerekek mellett nem sok én-időm marad, ha mégis, azt jóbarátokkal töltöm, vagy a kertben pihenéssel. És szeretek írni, elsősorban motivációs bejegyzéseket, blogokat, bár a COVID óta kevesebb időm jut erre, valahogy még nem sikerült igazán visszarázódnom, pedig a fiúk néhány hete újra járnak óvodába.

Milyen az élet egy ikerpárral? Nekem „csak” egy lányom van, így el sem tudom képzelni, hogy lehet egyidőben megosztani a figyelmet…

Hosszú várakozás, 4 éves próbálkozás (sikertelen inszeminációk, méhpolip-műtét, vetélés, 3 lombik-program) előzte meg srácok születését, akik 1 hónappal a 40. születésnapom előtt jöttek világra.

Kiváltságos vagyok. Fantasztikus megélni, milyen szoros kapocs van köztük, nagyon jó barátok, nem tudnak meglenni egymás nélkül, együtt játszanak, összebújva alszanak…  A férjem rengeteget segített körülöttük már az első naptól fogva. A férjem egyébként nagyon vicces figura, megismerkedésünk elején hasfájásig nevettünk hajnalokon át, volt, hogy eltanácsoltak bennünket az étteremből, ahol nem bírtam abbahagyni a nevetést, pedig alapból elég szolid figura vagyok… 7 éve élünk Szentendrén. A város elhelyezkedéséből adódóan fantasztikus lehetőségeink vannak a környéken hosszabb-rövidebb kirándulásokra. A srácok imádják a Dunát, szinte hetente hajókirándulunk a Dunakanyarban, Budapest hídjait kívülről sorolják, újabban pedig VillámMcQueen-mánia van. A szüleim, testvérem és a legjobb barátaim Szombathelyen élnek és sokszor nagyon hiányoznak…

Mire vagy a legbüszkébb az eddigi életedben?
A választott hivatásomban arra, hogy már több orvos (belgyógyász, ortopéd szakorvos, fogorvos stb.) bízta rám magát és segíteni tudtam nekik a fogyásban, az életmódváltásban. A magánéletemben pedig arra, hogy a legnehezebb szituációkban is talpra tudok állni, igazán embert próbáló helyzetben is pozitív tudok maradni, sőt, az energiámból másoknak is juttatok.

Ha szeretnétek segítséget kérni Verától, ITT megtehetitek!

Fotó: Meizner Vera saját