Korábban nem hallott titok derült ki az afáziában szenvedő Bruce Willisről

Betegsége miatt márciusban visszavonult Bruce Willis, de az csak most derült ki, hogy a diagnózis után semmiképp nem akarta félbehagyni a munkáit.

A Bruce Willist képviselő ügyvéd különös titkot árult el a színészről: mint hónapokkal a visszavonulása után kiderült, Bruce Willis kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy tovább dolgozzon, miután szemesült a diagnózissal és ezt még teljes titokban tartotta a nyilvánosság előtt.

Randall Emmett producer állítólag pontosan tudta, hogy a színésznek nehézségei vannak a forgatás alatt, de megengedte neki, hogy ha szeretné, mindezek ellenére is folytassa a munkát. Egyszerűen nem lehetett nem észrevenni, hogy minden egyes munkanap mekkora küzdelem számára, de hajthatatlan volt, hiába próbálták lebeszélni a munkáról. Mint ismert, Bruce Willisnek afáziája van, ami egy olyan állapot, ami a beszéd és a szavak megértésének zavarait okozhatja.

A színész ügyvédje elmondta, hogy ügyfele az orvosi diagnózis felállítása után folytatta a munkát, mert dolgozni akart, és úgy érezte, még alkalmas arra, hogy ellássa a feladatait, akárcsak sokan mások, akiknél afáziát diagnosztizáltak. “Ez egyébként a gyártóknak is érdekük volt, hiszen mivel Bruce Willis szerepelt a filmekben, nagyobb finanszírozást kaphattak. Ennek eredményeként szó szerint több ezer embernek volt munkája, sokuknak a COVID-19 világjárvány idején” – árulta el.

Forrás: mirror.co.uk

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.