Ma van a fürdőbomba világnapja!

Tudtad, hogy 1989-ben találták fel a fürdőbombát? És hogy 1990. április 27-én kapták meg a termék szabadalmát? Ezt a jeles dátumot 2023. április 27-én is szeretnék méltó módon megünnepelni: mégpedig a második fürdőbomba világnappal!

A Lush a fürdőbombák szabadalmát 1990. április 27-én nyerte el, nem sokkal azután, hogy Mo Constantine, a cég egyik alapítója és feltalálója 1989-ben a kerti kisházában elkészítette a világ első fürdőbombáját. És bár a Lush fürdőbombák szabadalma már lejárt, a forró, színpompás fürdők öröme megmaradt – és népszerűbb, mint valaha. Legyen szó a színekről, az illatokról, a #bathart -ról vagy az ellazító élményekről, ez az ikonikus Lush-találmány rátalált saját identitására, és mára a korszellem fontos részévé vált.

Látogass el a Lush üzletek valamelyikébe április 27-én, szerezd be kedvenc fürdőbombádat és megajándékoznak téged egy kényeztető szappan vagy arcpakolás mintával, hogy teljes legyen az élmény!

Black Rose – 2 590 Ft / db 

Intergalactic – 2 590 Ft / dbv

Peachy – 2 590 Ft / db 

Twilight – 2 190 Ft / db

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.