Megvannak az idei Emmy-jelölések, magyar név is szerepel a listán

A napokban lezajlott a legnagyobb sorozatos díjátadó jelöltjeinek bejelentése, és nagy örömre még egy magyar név is szerepel az impozáns listán: Rév Marcell az Eufória fényképezéséért érdemelte ki a jelölést.

Rév Marcellt is jelölték a legnagyobb sorozatos díjátadóra, az Emmy-gálára, ezzel újabb hatalmas elismerést kapott a magyar filmszakma. A magyar operatőr az Eufória fényképezéséért érdemelte ki a jelölést, ami már önmagában nem semmi teljesítmény, ezen kívül a sorozat még 15 kategóriában jelölt.

Természetesen a többi jelöltről is érdemes szót ejteni: az egyik legtöbb kategóriában az Utódlás jelenik meg, ami összesen 25 jelölést kapott. A Ted Lasso új évada ismét népszerű volt, a tavalyihoz hasonlóan idén is 20 kategóriában bukkan fel a neve. Az újonc, A Fehér Lótusz szintén 20 jelölést zsebelt be. A Stranger Things negyedik szezonja is szépen szerepelt, több díjra is számíthat. A Marvel sorozatai összesen 19 jelölést gyűjtöttek, a Star Wars esetében pedig még kevesebb jött össze.

Az új szériák közül a Severance, a Nyerd meg az életed!, a Yellowjackets és az Abbott Általános Iskola, valamint a Gyilkos a házban című produkciók is jelölésekkel lettek gazdagabbak.

A teljes lista ITT érhető el.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.