Nem plasztikáztat többet a 82 éves Jane Fonda

Jane Fonda egy friss interjúban arról beszélt, hogy többet nem fekszik kés alá, már nem tervez több plasztikai beavatkozást – bár most sem elégedett teljesen magával.

A színésznő azt mondja, nyolcvan felett is minden nap meg kell küzdenie saját maga elfogadásával, ami sosem volt könnyű számára.  “Minden nap meg kell küzdenem azzal, hogy elfogadjam magam, nekem ez egyáltalán nem könnyű” – magyarázta, hozzátéve, hogy ez sosem volt másképp.

“Nem tudok úgy tenni, mintha nem lennék hiú, de nem lesz több plasztikai műtétem, többé már nem vágatom fel magam” – mondta Jane Fonda az Elle magazin kanadai kiadásának. Gyűlöli egyébként, hogy egész életében plasztikáztatnia kellett magát ahhoz, hogy valamennyire elfogadja a külsejét.

Ideje jelentős részét a klímaaktivizmusnak szenteli, rendszeresen részt vesz a klímatüntetéseken, sőt, az ügy érdekében még a letartóztatást is vállalta.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva