NőErő – Az Önbizalom az új stílus

Erdélyi Piros Erika, elismert personal stylist, life coach, theta healing konzulens és nőerő mentor, aki most az írás útjára lép a “NőErő – Az Önbizalom az új stílus” című könyvével. Erika szenvedéllyel és elkötelezettséggel törekszik arra, hogy segítse a nőket a belső vonzerejük megtalálásában és a stílusos öltözködés útján.

Új könyvében olyan témákra fókuszál, mint az önbecsülés fejlesztése, a belső erő megtalálása és a nőiesség felébresztése.

Az író, Erika

Erika egyedülálló kombinációját hozza a nőiesség, az önbizalom és a stílus világának. Nem csak egy szakember, hanem egy igazi nő, aki szívvel-lélekkel élvezi a nőiesség és az empátia erejét. A több száz tanítványának adott tovább tudást a stílusos öltözködés művészetéről, és most az írás erejével szeretné elérni a még szélesebb közönséget.

A könyv víziója

Erika könyvének víziója egy olyan világot tükröz, ahol az önbizalom és a belső erő megtalálása nem csupán egy külső kihívás, hanem egy belső utazás is. Azokat a nőket szeretné inspirálni, akik szeretnének fejlődni az önbecsülés útján, és magabiztos nőiességüket felfedezni. 

Az út a NőErő megtalálásához

Erika személyes tapasztalataiból táplálkozik, és tisztában van a női léttel járó kihívásokkal. Két válás, toxikus kapcsolatok, az önbizalom nullára csökkentése – mindezekből az élményekből merítve írta meg könyvét. Célja nem csak a saját fejlődése, hanem az is, hogy példát mutasson a lányainak és mindazoknak, akik úgy érzik, szükségük van a változásra.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.