Ozzy Osbourne gyógyíthatatlan betegségben szenved

A világsztár élő adásban árulta el, hogy Parkinson-kórja van.

A zenész elmesélte, hogy  tavaly februárban a családja vette észre rajta a betegség tüneteit, ezt követően állapították meg az orvosok, hogy a rettegett betegség támadta meg a szervezetét. A kór terjedése gyógyszeres kezeléssel lassítható ugyan, de nem visszafordítható.

“Szörnyű kihívás ez mindannyiunk számára. Az utolsó fellépésem 2018 szilveszterén volt. Aztán elestem. Meg kellett műteni a nyakamat, ami szétzilálta az idegeimet, később pedig kiderült, hogy van egy betegségem…”, a zenészt ezután a felesége segítette ki a válasszal. “Ez a Parkinson egy formája” – magyarázta Sharon. “Sokféle típusa létezik a Parkinson-kórnak. Ez a betegség nem halálos ítélet, de hatással van a test bizonyos idegeire” – tette hozzá.

Mint elárulták, jelenleg kis mennyiségben gyógyszeres kezelést kap, de az orvosok még küzdenek azzal, hogy megkülönböztessék, mely tünetei származnak a műtétből és melyek a diagnózisból. “Ezen a ponton itt, ebben az országban nem juthatunktovább. Megkaptuk az összes választ, amit itt megkaphattunk. Áprilisban Svájcba utazunk egy professzorhoz” – mondta el Sharon Osbourne.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.