Sosem vagy egyedül, avagy fel kell nőnünk az Igazihoz…

Matek Zoli férfi szemmel próbálja meg elmagyarázni, miért érdemes “várni” az Igazira. Vagy legalábbis, megpróbálni. 

Lehet, hogy most egyedül vagy, de csak azért, mert Ő is.

Hogyhogy nem érted?

Azért találkoztunk és voltunk együtt eddig másokkal, hogy tanuljunk belőlük. Hiszen ha ott lesz az igazi, azt tényleg tudni és érezni fogjátok. Hogy honnan tudom? Mert én is már hittem azt, hogy végre megtaláltam, de eddig sosem működött igazán. Persze, voltak pillanatok, érzések, nagy vitatkozások, de elváltak útjaink. És ez így van rendjén, hiszen tanulnunk kell saját és a közös hibáinkból. Azt is tudom, hogy fájt és még talán most is fáj ott legbelül, ahol senki sem érezheti rajtunk kívül.

Hallom, ahogy mondjátok, hogy úgysem fog jönni, vagy már mennyi ideje vagyok egyedül és lassan a remény halovány fénye is elhalványul. Egészen addig van esély, amíg akár csak pislákol az a kis láng.

Nem érted, hogyan lehetek ilyen pozitív?

Miért ne lennék az?

Meg kell becsülnünk mindent, amit kaptunk az utunk során és átélhettünk velük.

Mert amikor eljön az ideje, tudni fogjuk, hogy mikre vagyunk képesek, mire hogyan reagálunk és sokkal elfogadóbbak és odaadóbbak leszünk vele.

És azzal sincs baj, hogy most még csak úgy hívhatjuk, hogy vele, mert nem kell, hogy tudjuk ki is Ő valójában.

Mert majd akkor és ott találkozunk vele, amikor itt lesz az ideje.

Addig felnövünk hozzá.

Marek Zoli

Egy ember a tömegből, aki talán jobban odafigyel a körülötte lévő világra és a benne lévő emberekre. Lehet csak plusz egy alkalommal állok meg a többi emberhez képest ebben a rohanó világban, hogy kiélvezzem az aktuális évszak illatát, de ezt mindig megteszem. Átlagos pasi, aki éli mindennapjait, miközben igyekszik egyszerre több ember életét élni, helytállni, mint friss apuka, büszkén viselni múltját, megélni a pillanatokat és összerakni a saját és a családja jövőjét.