Váratlanul meghalt Lisa Marie Presley

Az 54 éves Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen gyermeke tegnap reggel lett rosszul, szívrohammal szállították kórházba – írta a TMZ. A portál szerint a kiérkező mentők előbb stabilizálták Presley pulzusát, ám később a kórházban kómába esett. 

Takarítónője talált rá otthonában az eszméletlen énekesnőre, majd az éppen hazaérkező volt férje, Danny Keough újraélesztést hajtott végre rajta, amíg a mentők meg nem érkeztek. Adrenalint is kapott ekkor Lisa Marie Presley, ennek köszönhetően újra lett pulzusa, majd kórházba szállították, ahol azonban hiába tettek meg mindent az orvosok, az énekesnő örökre lehunyta a szemét. Ezt édesanyja, Priscilla Presley is megerősítette. Hirtelen halála felfoghatatlan, hiszen kedden este a Golden Globe díjátadón még az édesapjáról készült film sikerét ünnepelte.

Lisa Marie Presley 1968. február 1-jén született Memphisben. Édesanyja Priscilla Beaulieu színésznő, édesapja a Király, Elvis Presley volt, akinek legendás Graceland nevű birtokán töltötte gyermekkorát. De nem sokáig élvezhette az idillt, Lisa Marie 5 éves volt, amikor szülei elváltak, és csupán 9 éves, amikor édesapja meghalt. A traumák nem múltak el nyomtalanul: kamaszéveit a drogok és az alkohol ködében töltötte, majd ahogy más sztárokat, úgy őt is szcientológia egyház speciális drog-programja mentette meg. 18 éves kora óta az egyház tagja is.

Első házasságát 1988-ban kötötte, a zenész Danny Keough-val, akitől született két gyermeke született. 1994-ben el is váltak, majd ugyanebben az évben feleségül ment Michael Jacksonhoz. Tőle is elvált 1996 januárjában, de még három évig együtt voltak. Kapcsolatai a későbbiekben sem voltak túl sikeresek: 2002-ben például hozzáment Nicolas Cage-hez, akitől viharos gyorsasággal, 108 nap múlva el is vált. Lisa Marie kitartóan keresi a boldogságot, 2006-ban negyedszer is férjhez ment egy zenei producerhez, Michael Lockwoodhoz, akitől ikrei születtek. 2016-ban ez a házasság is végetért. Szomorú hír, hogy 2020-ben öngyilkos lett az akkor 27 éves fia, Benjamin.

Elvis Presley egyetlen lánya 30 éves volt, amikor megörökölte apja vagyonát. Ebből létrehozta az “Elvis Presley’s Memphis” étterem-nightclubot, illetve alapított egy szcientológiai központot Memphisben. A zenész volnalat is továbbvitte. 2003-ban jelent meg első albuma, amit 2005-ben követett a második, a Now What. Harmadik lemezével, a Storm & Grace végigturnézte 2012-ben az Egyesült Államokat, majd 2014-ben bemutatta Ausztráliában és Japánban is. 2018-ben producere volt édesapja gospel albumának, amin egy duettet is elénekelt Elvis Presleyvel. Lisa Marie Presley február 2-án lenne 55 éves.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.