Visszavonul Bruce Willis

Bruce Willis nem vállal több szerepet, otthagyja filmes karrierjét, mivel afáziában szenved – ez azt jelenti, hogy sérült a bal halántéklebenye, így pedig nem mindig képes megfelelően formálni a szavakat.

Ez a betegség agyvérzés után is kialakulthat – Kulka János színművész is ettől a károsodástól szenved. A színész szerdán, családja körében jelentette be Instagramján, hogy visszavonul. Döntésében jelenlegi felesége, Emma Heming-Willis és volt felesége, Demi Moore is támogatta. „Ez egy nagy kihívásokkal teli időszak a család számára, és nagyra értékeljük a támogatásotokat, együttérzéseteket és a felénk áradó szeretetet” – írták.

A Die Hard filmek 67 éves sztárjának több kollegája is sok erőt és kitartást kívánt a továbbiakhoz. A Hatodik érzékkel és a Ponyvaregénnyel is maradandót alkotó színésznek két házasságából öt lánya van, három Moore-tól, kettő Heming-Willistől.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.