5+1 szépészeti kezelés, ami a Kardashian családban is hódít

A Kardashian-Jenner lányok nem rejtik véka alá, hogy nem félnek a plasztikai beavatkozásoktól és hajlandóak kés alá feküdni, ha szükséges, akár többször is. A mindennapokban saját szépségápolási termékeiket használják, azonban ez sem feltétlenül elég a kívánt eredmények eléréséhez.

Rendszeresen járnak különböző arc- és testkezelésekre, ahogy ez a The Kardashians, a Disney+-on streaming platformon futó reality sorozatból is kiderül. Összegyűjtöttük azokat az eljárásokat, amiket akár te magad is kipróbálhatsz, akár otthon, akár egy orvosi központban vagy a kozmetikusnál.

1. Fényterápia

Gyakran járnak fényterápiás arckezelésre, ami az arcvonalak és ráncok, a nap okozta károsodások és foltok, a bőr pigmentációjának és az aknés hegek kezelésére szolgál. A LED-es fényimpulzusok sorozata úgy segít a sejtek helyreállításában, hogy serkenti a kollagén növekedését. A terápia egyik legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes! Sőt, maszk formájában te is beszerezheted és sorozatnézés közben szépülhetsz.

2. Mikrodermabrázió

Fontos megfelelő időközönként és az ideális eljárással hámlasszuk bőrünket. A mikrodermabrázió az egyik leghatékonyabb hámlasztó kezelés, enyhe csiszolással részben vagy egészében eltávolítják az elhalt hámsejteket és felgyorsítja az újak alakulását. Ez azt jelenti, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejteknek segít, hogy mihamarabb a bőr felszínére érjenek. 

Fotó: ArthurHidden / freepik.com

3. Morpheus 8

Az olyan bőrfeszesítő kezeléseknek is nagy hívei a Kardashian-Jenner lányok, mint a Morpheus 8. Az eljárás során mikroméretű tűszúrások és rádiófrekvencia hatására bőr mélyebb rétegeiben fokozódik a bőr kollagén és elasztintermelése. Gyors és hatékony megoldás, akár az első, de legkésőbb a harmadik kezelés után láthatóvá is válik az eredmény. A folyamatot általában helyi érzéstelenítés után végzik, így fájdalommentes.

4. Panchakarma

Az indiai, tisztító gyakorlatokból álló terápiás sorozat segíthet a mindennapi élet negatív hatásainak kiküszöbölésében és az egészségi állapot helyreállításában. Megtisztítja a méreganyagoktól a test legmélyebb szöveteit és egyensúlyba hozza a testet. A mindig egyénre szabott kezelés tisztító masszázzsal kezdődik, majd különböző gőzölések követik. A sikeres kezelés érdekében fontos a megfelelő gyógynövények szedése és a testalkatnak megfelelő diéta betartása.

5. Microneedling

Kifejezetten fontos a nővérek számára a feszes arc és bőr, ezért időnként microneedling eljárás mellett döntenek. A kezelés során a bőrfelszínen apró, szabad szemmel nem látható sérüléseket ejtenek, így a szervezet saját magát kezdi el gyógyítani és fokozottabban termelni a kollagént és az elasztint. Eljárás után a bőr feszesebb és fiatalabb.

5+1 Infúziós terápia

Hazánkban is egyre népszerűbbek a vitaminokat tartalmazó infúziós terápiák. Az ásványi anyagok és vitaminok egyből a véráramba kerülnek, vér pedig elszállítja a sejtekbe, ahol azonnal hasznosulnak. Így növelhetjük a szervezet energia- és oxigén szintjét, a fizikai és szellemi állóképességet, és az immunrendszert is erősítik.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.