„A szépségért szenvedni kell!” – DEHOGY!

womagic_art_medic_aesthetic

Az ápolt megjelenés, a kortalan szépség a ragyogó bőr, mind korunk és hiúságunk elvárása. Sokan szeretnénk eleget tenni ennek, így mindig keressük az új és hatékony kezeléseket, eljárásokat. Az első és legfontosabb az, amit mi magunk otthon megtehetünk ezért: egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás, otthoni bőrápolás. Ezek kiegészítésére pedig kereshetünk egy helyet, ahol fantasztikus technológiák segítségével, tűszúrás és plasztikai beavatkozás nélkül fiatalítják meg testünk és lelkünk!

Az Art Med Aesthetica központjai a budai oldalon várják azokat a vendégeket, akik egy igazán hatékony és fájdalommentes eljárással szeretnének fiatalodni, karcsúsodni vagy gyógyulni. Exkluzív központjaik kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a meghitt légkörre. Vendégeik az ajtón belépve már a nyugalom szigetén érezhetik magukat, egy finom tea vagy kávé mellett.

womagic_art_medic_aesthetic

Központjaikban a kezeléseket díjtalan konzultáció előzi meg, amikor felmérik a kezelendő terület állapotát, átbeszélik vendégeikkel életmódjukat, mi az, ami zavarja őket esztétikailag. A konzultáció végén pedig javaslatot tesznek személyreszabott kezelésre, hogy milyen kezelések nyújthatják számukra a legjobb eredményt. Az Art Med Aesthetica anti-aging arckezelései között megtalálható a SEYO TDA és a TECAR CRV. Mindkét eljárás hatékonyan küzd a bőröregedés ellen, teljesen fájdalommentesen!

SEYO TDA

womagic_art_medic_aestheticTDA jelentése „transzdermális alkalmazás”. Ez a világ első nem-invazív, szelíd öregedésgátló bőrgyógyászati ​​esztétikai kezelés rendszere. A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen és helyreállítja a bőrt. Az eljárás lényege, hogy a tisztított oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével. Az értékes hatóanyagok a bőr mélyén tudnak hasznosulni, segíteni a bőrregenerációt. A hatóanyagok a levegőtől elzárt ampullákban vannak, amit esztétikai terapeuta az adott bőrtípusnak megfelelően választ ki. A SEYO TDA egy komplett arc-nyak-dekoltázs kezelést kínál. A bőrt megtisztítják a sminktől és szennyeződésektől, majd az elhalt hámsejtektől egy peelinegző eszköz segítségével. A bőr előkészítését követően bejuttatják a hatóanyagokat teljesen fájdalommentesen. A kezelés tartalmaz egy maszkot, és egy masszázst, hogy a szépülés és relaxálás élményével gazdagodjon a vendég.

TECAR CRV

womagic_art_medic_aestheticA TECAR CRV nem egy rádiófrekvenciás gép, annál sokkal természetesebb módon fejti ki hatását, egyedi, 480 ezer Hz-es frekvencián dolgozik, ezt TECAR hullámnak nevezzük. Az olasz Winform Medical saját fejlesztésű technológiája egy olyan energia átadó rendszer, amely precízen kontrolálja és meghatározza a felhasznált energia minőségét és mennyiségét. Belső szöveti felmelegedést okoz, ami az anyagcsere fokozódásával jár, így a kollagént termelő sejteket is stimulálni tudják. Az emberi szövetek rengeteg vizet tartalmaznak, és a szöveti rétegek a vizes közegeken csúsznak el egymáson, optimális esetben.

Amikor az öregedés folyamata elindul, akkor e rétegek hegesednek, csökken a csúszási képességük, átjárhatatlanná válnak szövetek, az egyes anyagok sem bejutni, sem pedig ürülni nem lesznek képesek a szervezetből.

A TECAR CRV az ember szervezetében molekuláris szinten megtalálható víz frekvenciájával együtt képes dolgozni, így a hegeket, szöveti átjárhatatlanságot optimális mértékű víz odarendeléssel feloldja, majd gondoskodik ennek a víznek az elvezetéséről is. Kezelés alkalmával lehetővé válik a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hatást alkalmaznánk. A speciális kezelőfejjel 4 ( Ózon, Hyaluronsav, Boswellia Serrata, Deanol) féle, orvosi tisztaságú, magas koncentrációjú hatóanyagot juttatnak be a bőrbe, melyek mindegyike aktívan részt vesz a bőr újrastruktúrálásának folyamatában. Az ózon fő szerepet kap a kezelés folyamán mert a szövetekben a Tecar hullám, oxigénné bontja, revitalizálva ezzel a szöveteket.

És ha már a hiúságot említettük, az alakunkat se feledjük! Az Art Med Aesthetica központokban lehetőség van alakformálásra is a Winform Medical által fejlesztett ReCell eszközzel, ez a WinShape – a nyerő alakformálás!

WinShape

womagic_art_medic_aestheticA WinShape egy olyan alakformáló eszköz, ami három technológia felhasználásával látványos eredményt biztosít már az első alkalommal! A kezelőfejbe építve megtalálható a TECAR hullám, az ultrahang és akusztikuslökéshullám. A Tecar hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. A módszer segítségével lehetővé válik a lökéshullámok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hatást alkalmaznánk. Gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok, a felbontott zsír könnyebben távolítható el a szervezetből. Az ultrahang minél alacsonyabb frekvencián működik, annál mélyebbre hatolhatnak vele a bőr szöveteibe.

A ReCell által használt frekvencia pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.

A lökéshullám adta stimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett. Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal a WinShape elektromos impulzusok által állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.

Ha pedig panasza van: izomsérülés, rándulás, izületi- vagy gerincproblémák, az Esztétikai központban fizioterápiás kezelés is elérhető. A kezelést gyógytornász végzi a ShockWave Dual Power eszközzel.

ShockWave Dual Power

A lökéshullám az élő szöveteken áthalad, ennek során a szövetek kapnak egy jótékony mikro-hidro masszázst, ezáltal a hullámok biokémiai és sejtszintű reakciót váltanak ki a bőr sejtjeiben, ami a terápiás hatásért felelős.

Az elmeszesedett területekben, ahol gyakran lehet az ínakban, ínszalagokban gyulladás, a lökéshullámmal végzett kezeléseknél ezek a gyulladások megszűnhetnek.

Az ezzel a készülékkel végrehajtott terápiák nem közvetlen mechanikai beavatkozások (pl. törés), hanem egy biokémia folyamat során létrejövő reakció.

Amennyiben orvosesztétikai kezeléssel fiatalodnál, karcsúsodnál vagy gyógyulnál, vedd fel a kapcsolatot a Art Med Aesthetica munkatársaival, élj a díjmentes konzultáció lehetőségével!

!Az első kezelés alkalmával 5.000 Ft kedvezményt kapsz ajándékba!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.