Ezek az ősz legmenőbb körömlakk árnyalatai

Ezek az ősz legmenőbb körömlakk árnyalatai

A divatvilágban minden évszakhoz más és más színek tartoznak. Ez nem csak a ruhákat tekintve van így, hanem a rúzsok, szemfestékek, körömlakkok esetében is. Lássuk mit tartogat számunkra az ősz.

A trendszíneket általában a Pantone határozza meg, ők pedig közzétették az idei őszi-téli szezon legmenőbb árnyalatait. Persze nem muszáj feltétlenül az ő iránymutatásukat követni, hiszen ha körömfestésről van szó, bizonyára mindenkinek meg vannak a saját állandó kedvencei. Az is változó, hogy ki milyen tónusokat tud viselni magán, nyáron például rendre hódítanak a feltűnő, élénk UV-színek, ám sokan ezt túl feltűnőnek érzik és a kánikulában is maradnak a visszafogott pasztell tónusoknál. Talán csak a klasszikus vörös árnyalatok számítanak kivételnek, ezek az igazán érzéki színek ugyanis bárkinek és bármilyen alkalommal megfelelhetnek.

Na de mit hoz az ősz?

Mindenekelőtt változatosságot! Szinte biztos, hogy a kiválasztott színekből mindenki rá tud majd bökni az aktuális kedvencére. A természetben ilyenkor megszokott tónusok most is rendre visszaköszönnek, a Sugar Almond, a Dark Cheddar vagy az Orange Tiger elnevezésű árnyalatok is erről árulkodnak. De van még itt opció azoknak is, akik nehezen köszönnek el a nyártól, a Chilli Pepper, a Biking Red vagy a Fruit Dove elnevezések már önmagukban is eléggé beszédesek. A merészebbeknek és azoknak, akik némi újdonságra vágynak, nos nekik feltétlenül a Galaxy Blue, a Bluestone vagy a csodás Eden zöld közül kell választaniuk.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva