Hajápolás személyre szabva? Így lehetséges!

Nem tudjuk biztosan, hogy a hideg idő, vagy  korunk miatt, de ősszel és télen sokkal több haj marad a hajkefénkben, mint általában. Mivel nem opció, hogy hagyjuk ritkulni a hajkoronánkat, ezért is voltunk kiváncsiak a Hair Force hajregeneráló kezelésére, amelyet mindkét nemnek személyre szabottan fejlesztettek ki.

A nők megjelenésének a legmeghatározóbb pontja a hajkorona. Minden nő arra vágyik, hogy ragyogó fénye, erős szerkezete és puha tapintása legyen. De a mai felgyorsult világban, ez csak akkor érhető el, ha célzottan tápláljuk és stimuláljuk. Sokan az egészséges életmód mellett sem érik el azt a hajminőséget, amire vágynak és amit megérdemelnek, mivel a hajhagymáknak és a fejbőrnek speciális tápanyagigénye van. A samponokkal felületes és átmeneti megoldást tudunk elérni, a valódi táplálást belülről lehet csak biztosítani.

A Hairforce-t azért fejlesztették ki, hogy a nap 24 órájában tudja a megfelelő hatóanyagokat eljuttatni a hajhagymákhoz, hogy erős és dús hajkoronát tudjanak növeszteni.

A kezdetek

A Hairforce első termékét férfiak számára fejlesztette ki, ami ma már évente közel 10.000 férfit tesz újra magabiztossá. A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel kezdődött el a női változat megalkotásának folyamata. A fejlesztés Magyarországon történt a világ vezető vitamin, gyógynövény és kollagén gyártóinak bevonásával. A dán DSM és a francia Rousselott védjeggyel ellátott összetevői találhatóak meg a kétkomponensű hajregeneráló formulában. A célt itt is sikerült elérni, egy komplex 17 hatóanyagot tartalmazó reggeli és esti kapszula párossal, amely maximális hatékonyság mellett tudja visszaállítani a hajkorona egészséges állapotát.

Erősíti a haj szerkezetét, stimulálja a hajhagymákat és táplálja a fejbőrt.

A Hairforce egy kifejezetten nőknek fejlesztett kétkomponensű hajregeneráló kezelés, amely 100%-ban természetes és mellékhatás mentes. A hatékonyságát a működési elvének köszönheti. Az esti tablettában található kollagén és hialuronsav és vitamin komplex egy nedves, elasztikus környezetet hoz létre a fejbőrben ahova a vitaminok és nyomelemek be tudnak épülni és a hajhagymákat fel tudják tölteni. Ez után az erőtől duzzadó hajhagymákat a reggeli kapszulában található gyógynövények kivonatok, olajok és vitaminok serkentik, és a nap 24 órájában biztosítják a megfelelő tápanyagokat a növekedéshez. Így a hajhagymák és a fejbőr folyamatos táplálás mellett tudja kihozni magából a maximumot. Kúra szerű használat esetén megerősíti a haj szerkezetét, felgyorsítja a hajszálak növekedését és puha, fényes hajkoronát varázsol.

Optimális adagja naponta 1 tabletta reggel és 1 kapszula este.

Mit rejt a kapszula?

A Hairforce komplex gyógynövény- és vitaminformula a természetes hajnövekedést elősegítő kollagén és hialuronsav mellett ligetszépe- és szőlőmag-olajat is tartalmaz. Ezek az összetevők mellékhatás nélkül, egymás hatását erősítve teszik kirobbanóan egészségessé a hajkoronát.

Aktív hatóanyagai: Kollagén, Hialuronsav, Szőlőmagolaj, Ligetszépeolaj, Biotin,Szerves Cink, Niacin, Pantoténsav, A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3- és E-vitamin

Összetevői kialakítják a növekedéshez szükséges környezetet, aktivizálják a hajhagymákat, hogy be tudják fogadni a számára szükséges tápanyagokat. Ez után feltölti a szervezetet vitaminokkal és gyógynövényekkel, ezzel elindítva a regeneratív folyamatokat, amelyek segítségével a hajkorona újra dús és erős lesz. A nagy dózisú hidrolizált kollagén, hialuronsav segíti a 15 gyógynövény és vitamin beépülését, hogy a hajhagymák anagén, aktív életciklusát a maximálisra nyújtsák. A full spektrumú 5 lépcsős technológiájának köszönhetően a teljes körű táplálást és stimulálást biztosítanak az aktív hatóanyagok a hajhagymáknak és a fejbőrnek.

A Hairforce lágyzselatin formulája révén jobban hasznosul a samponoknál. Míg egy kozmetikum legfeljebb 5 percig van fejeden, addig a Hairforce 24 órán keresztül, belülről biztosítja a hajhagymák megfelelő tápanyagellátását.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.