Így ápold a festett hajad otthon!

Bár már oldódnak a korlátozások, nem biztos, hogy mindenkinek a fodrászhoz vezet az első útja. Ha te is az óvatosabbak táborát erősíted – fusd át korábbi otthoni hajfestési tippjeinket is – adunk néhány hasznos ötletet, hogyan tudod ápolni otthon a festett hajad. Több újdonság is van a tarsolyunkban. 😉

Megújult ragyogás

Miért törődnénk bele abba, hogy a lakásba bezárva nemcsak lelkesedésünk, de hajszínünk is egyre fakóbbá válik? A Schwarzkopf Professional teljes mértékben egyénre szabható hajszínező pakolása nemcsak színezi és élénkíti a hajszínt, de integrált kötéserősítéssel is rendelkezik, ami által mélyen ápolja és regenerálja a hajat.

Vegán megoldás

Love Beauty & Planet Blooming Colour vegán sampon és hajbalzsam

A muru muru vajat tartalmazó Love Beauty and Planet blooming colour sampon segít puhává varázsolni és védeni a festett hajat. Élvezd a bulgáriai rózsa kivonatát tartalmazó illatunkat, amely minden hajmosásnál a természet üde illatával kényeztet.

A lágyan hidratáló Love Beauty and Planet blooming colour hajbalzsam kifejezetten festett hajra való. Hajadat pont olyan puhává és ragyogóan szép fényűvé teszi, amilyenre vágytál, a finom rózsaillatot pedig hosszú ideig élvezheted.

Friss és ropogós

TRESemmé Keratin Smooth Colour Sampon és hajbalzsam festett hajra
A kifejezetten festett hajra kifejlesztett TRESemmé Keratin Smooth Colour termékcsalád csak nem rég jött be Magyarországra, így az elsők között próbálhatod ki őket. Egyszerre segít ragyogóvá és fényessé tenni a festett frizurát és simává tenni a hajszálak felszínét. A sampon és a hajbalzsam együttese, melyek keratint és argánolajat is tartalmaznak, segítenek élettel telivé és ragyogóvá tenni a festett hajat és megőrizni annak élénk színét.

Hajlenövés, megoldva!

Ez talán még a hajszín fakulásánál is érzékenyebben érintheti az embert. Szerencsére eltüntethető a lenövés hajfesték nélkül is, például a 3 színben elérhető Schwarkopf #OSiS+ #BohoRebel szárazsamponnal, amelynek egy fújásával felfrissülhet a hajszín.

womagic_dovewomagic_dove

Megbízható segítőtárs

Dove Colour Care Vibrancy sampon és hajbalzsam festett hajra

A Colour Care Vibrancy termékcsalád Colour Revitalizert és kollagént tartalmaz. Alaposan tisztítja és mélyen táplálja a hajat. Sampon használat után alkalmazd a balzsamot.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva