Kendermagolajjal dúsított arcmaszk – Ne aggódj, ez legális!

womagic_foreo_kendermagolajos_arcmaszk

A svéd FOREO idén ősszel piacra dobta új arcmaszkját, amelybe nem kevés cannabis sativa magolajat rejtett. A 200 mg kendermagolaj, a tápláló kamilla és az ütős magnézium keveréke pillanatok alatt kisimítja és vitalizálja a bőrt.

A kendermagolaj az egyik leghatékonyabb, természetes gyulladáscsökkentő, mely a stresszes bőrrel csodákat művel. Használatával a vörös, irritált bőr megnyugszik és finom tapintású lesz. A különleges összetevők segítenek szabályozni a bőr faggyútermelését is, miközben a pórusok eltömítése nélkül hidratálják azt.

Mivel a kannabisz tele van antioxidánsokkal, így a maszk könnyedén felveszi a harcot a káros környezeti hatások ellen.

womagic_foreo_kannabiszolajos_arcmaszk

Farm to face maszkok

Természetes bőrápolás világhíres összetevőkkel. Új-Zélandtól Brazíliáig, Bulgáriától Japánig a FOREO prémium minőségű, természetes összetevőket keresett a világon azért, hogy a nemzetközi bőrápolás legjobbjait zárja tápláló maszkjaiba. Legyen az bolgár rózsa, vagy japán zöld tea,

a természetes alapanyagokból készült, hidrocellás maszkok 100%-ban növényi alapúak, biológiailag lebomlóak és tápanyagokkal teliek;

mint egy egészséges turmix, segítik a bőr feltöltődését és friss, egészséges ragyogást kölcsönöznek neki.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.