Lepd meg magad Valentin-napra!

Ugyan még sokan a karácsonyi pihenés hatása alatt vannak, minket már ámor nyila is eltalált! Azonnal szerelembe is estünk, hiszen a 2021-es Valentin-napi LUSH kollekció sok-sok lehengerlő és illatos újdonsággal kényeztet majd el minket. Most az elsők között nyújtunk neked bepillantást a idei szerelmes felhozatalunkba!

Ára: 2290 Ft

Heartbeat – Fürdőbomba

Ez a bomba a benne rejlő aranyló, kakaóvajas szívekkel vesz majd le a lábadról. Illata akárcsak a Rose Jam termékeké egy kis kanál pattogós cukorkával meghintve – mely úgy pattog a vízben, mint a szívverés.

Ára: 1690 Ft

Tisty Tosty – Fürdőbomba

Érzéki rózsaszirmok és egy kis folklór bombába zárva. Igazi középkori bájital a kádban, amiért garantáltan rajongani fogsz!

Ára: 2290 Ft

Blow Me a Kiss – Habfürdő

Igazi Valentin-napi habfürdő, mely bíbor vízzel és felemelő bergamottól és gyümölcsös davanaolajtól illatozó, óriási habtengerrel tölti meg a kádad. Ez a csókos száj ráadásul szinte könyörög, hogy buborékokat fújj vele!

Ára: 2490 Ft

Love Me Do – Fürdőbomba

A Deep Sleep bombához hasonlóan a Love Me Do is egy anyagba csomagolt újdonság, mely a rózsák földjére repít egy nyugtató fürdőzés során.

Ára: 3190 Ft

Rose Argan – Pucér masszázsolaj

Kerülj közelebb a szeretteidhez és önmagadhoz, és élvezd a pink kakaólikőr, az argánolaj és a rózsavíz kényeztetését! Rózsák és csoki – tökéletes kombináció!

Ára: 3290 Ft

Love Locket – Fürdőbomba

Ne zárd lakat alá a szerelmed, inkább engedd szabadjára ebben a Valentin-napi szemkápráztató, feketeribizli-illatú örvénylésben. Az élménytől és a bergamottól biztosan szabadon repes majd a szíved!

Ára: 3190 Ft

Naked Attraction – Masszázstömb

Kerülj közeli kapcsolatba ezzel a huncut masszázstömbbel! Simítsd végig a bőrödön (vagy valaki másén) és hagyd, hogy elárasszon a jázmin érzéki illata.

Ára: 1890 Ft

Love Boat – Fürdőbomba

Mindenki a fedélzetre! A bio édesnarancsolajjal és szicíliai citromolajjal teli fürdőbomba pompás hullámokat vet a Szerelemhajó alatt.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.