Önfejű vagyok. Kitalálom, megcsinálom…

Már a telefonbeszélgetésünk során is hallani lehetett, hogy Gyöngyösi Szilvia, vagy, ahogy mindenki ismeri, Sziszó egy energikus, pozitív személyiség, de a személyes találkozásunk alkalmával már semmi kétségem nem volt efelől. 49 évesen, több vállalkozást működtet, két 13 éves iker fiú anyukája, és mindig vannak új tervei. Az eddigi életútján kívül arra is nagyon kíváncsi voltam, honnan merít energiát, hogy mindig, minden helyzetben képes felállni, és ha kell, újrakezdeni.

A sport, az aktív mozgás mindig is az életed része volt. Ma már saját mozgásformákat oktatsz. Mennyire volt egyértelmű az idáig vezető út?
25 évvel ezelőtt, az akkori párommal tánciskolaláncunk volt, ahol, mint táncoktató tevékenykedtem. A zene, a mozgás, az emberek szeretete mind a mai napig fontos részei a mindennapjaimnak. Ma felnőtt képzési szakértőként dolgozom és jelenlegi férjemmel irányítom online-offline felnőttképző iskolánkat, ahol több ezer tanulni vágyó embernek segítünk, hogy képesítést szerezhessen sport, életmód és a szépségápolás területein. Ezek a Mymove.hu, a Move2you és a MyLifeStore.

Ha definiálnod kéne magad, milyen titulusokat adnál magadnak?
Felnőtt képzési szakértő, sport és egészség mentor, fitnesz edző-master trainer, valamint a GrandUP és a StepUP mozgásformák megalkotója.

Mindig ezt szeretted volna csinálni?
Nem. Minden életszakaszomban más és más volt a fontos.  Körülbelül 5 éve, hogy elindultam ezen az úton, amit most szenvedéllyel szeretek.

Nem mindig volt mögötted egy erős, támogató kar, de te akkor is helyt tudtál állni. Nőként mennyire fontos számodra, hogy a párod, a családod támogasson a munkádban? Vagy nincs is szükség kompromisszumokra?
Sosem volt igazán fontos a támogatás. Önfejű vagyok. Kitalálom, megcsinálom… Ha támogatnak az jó, nagyon jó, de ha nem kapok támogatást, akkor is megvalósítom, amit akarok! De szerencsés vagyok, mert a férjem mindenben segít, erősít a háttérben és ez sokat jelent számomra, hogy újabb és újabb “lépcsőket másszak meg”.

Mitől más az, amit csinálsz, mit egy “általános” edző?
A GrandUp az amerikai Grand Rapid Dance Systemből eredő dance fitness irányzat. Lényege, hogy célzottan mozgatja meg a problémás testrészeket úgy, hogy közben jó hangulatú bulizás zajlik a teremben. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: 45 perc alatt 600 kalóriát égethetünk el. Az órák bemelegítésből, erősítésből, kardió gyakorlatokból, levezetésből és nyújtásból állnak, így a pulzus fokozatosan emelkedik a zsírégető tartományba, majd vissza. A GrandUP eredetisége, hogy az aerobic elvét és lendületét használja fel a táncoktatás eredményességéért. Az órák során a mozdulatok gyorsan lekövethetőek, és

minden óra egy új élményt nyújt, míg végül a mozgással kapcsolatos frusztrációidnak végleg búcsút inthetsz.

A StepUP egy vadonatúj mozgásforma, amely már a születése után sokak szívébe belopta magát. Átmozgatja a teljes testet, kis lépésekből áll, melyet nagy lendülettel végzünk. Kalóriafaló edzés, egyedülállóan új a hazai piacon. Minden korosztály számára lekövethető, izületkímélő, mely a speciális hosszú, lapos step padnak köszönhető. Rendszeres gyakorlásával az állóképesség rohamosan fejlődik. Pörgős, élvezetes edzésforma.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
Azt, hogy folyamatosan mozgásban vagyok. Szó szerint. 😃 Nagyon változatos, nagyon sokszínű. Mindig meg kell újulni, figyelni kell a trendeket, mind az online marketing, mind az oktatás területén és ezek mentén folyamatosan fejlődni kell! De ami igazán a kedvencem az a nőtársaim motiválása, támogatása és különösen kiemelt számomra a 40+os korosztály!

Mivel motiválod a “klienseidet”?
Igyekszem a saját életutammal, az általam megélt dolgokkal, tapasztalatokkal lelkesíteni őket. Olyan példákkal, amelyekkel én is találkoztam, és sikeresen megoldottam.

Mik a jövőbeni terveid? Van, még mit tanulni, fejlődni?
Fejlődni tanulni folyamatosan kell. Ahogy mondtam is, folyamatosan mozgásban vagyok és folyamatosan fejlődni kell!

Minden, ami történik velem az tanít és megmutatja nekem, hogy mit kell még megtanulnom magamról, a munkámról.

Tervek? 😂  Áh, tele vagyok. Hetek kérdése és megjelenik a saját márkás táplálékkiegészítő termékcsaládom a Myeatrend, de beauty vonalon is gondolkodom egy új projekten… Eddig bármit, amit elképzeltem megvalósítottam… A határ a csillagos ég. 😍

Képek: Gyöngyösi Szilvia saját
Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva