Lovebrands Adventi Kalendárium

Beauty rajongók, figyelem! Ki nem hallott még a lovebrands.hu beauty weboldalról? Ugye nincs ilyen köztetek? A legtrendibb beauty márkák elérhetőek a webshop-on, melyek közül idén először összeállt a Lovebrands Adventi Kalendárium!

Egy adventi kalendárium soha nem hiányozhat a karácsonyi szezonból! Függetlenül attól, hogy hány éves is vagy mindig öröm a decemberi napokat egy-egy meglepetéssel kezdeni, nem igaz?

Bonts ki minden nap egyet a 24 kis csomagocska közül, melyek mind egy-egy szépségápolási terméket rejtenek! Így nem csak izgalmasan, de stílusosan is fog telni a karácsony előtti várakozás! A 24 ajándékból 18 normál méretű és 9 pedig TOP termék! A kalendáriumban összesen 12 sminkterméket, 10 bőrápolási-, 1 presztízs- és 1 hajápolási terméket rejtettek el. A csomagocskák egy gyönyörű díszdobozban kaptak helyet, mely dizájnjának köszönhetően a karácsonyfa alatt is fantasztikusan mutat!

Csapj le rá minél előbb, hiszen különlegességéből eredően csak limitált darabszámban elérhető!

Lepd meg szeretteid vagy akár saját magad ezzel az elbűvölő adventi kalendáriummal, vagy fedezz fel további izgalmas karácsonyi ajándék ötleteket a Lovebrands.hu oldalán!