Luxus ajándék tőlünk, nektek

Ugyan a Karácsonyra még kicsit várnunk kell, de szerettünk volna nektek kedveskedni valamivel, így kitaláltuk, hogy csatlakozunk a Declaré márka lovebrands.hu oldalán való bevezetéséhez. Ez azt jelenti, hogyha most vásároltok bármelyik Declaré termékből a lovebrands.hu oldalon, és a vásárlásotoknál beírjátok a WOMAGIC15 kódot, akkor 15% kedvezményt kaptok ajándékba.

Mi már kipróbáltunk két szérumot, amiket őszintén csak ajánlani tudunk nektek. De ezeken kívül még számos más, nekünk 40 feletti nőknek való csodaszereket is beszerezhettek. 😉

Declaré Hydro Balance Ocean’s Best Hyalurontriple Booster – 16.900 Ft

Ez a hármas hatású hyaluronsav, ránctalanító hatással bír, és erejét a tengerből meríti. Lágy, finom érzetet hagy maga után a bőrön, ami reggelre érezhetően simább, egyenletesebb, teltebb lesz.

A mi tapasztalatunk:

“Reggelente vittem fel a szérumot a megtiszított arcbőrömre. Hogy jobban lássam a hatását, a saját krémemet egy hétig nem is használtam. Már 2 nap után érezhetően puhább, egyenletesebb tapintású lett a bőröm, a 4. naptól kezdve pedig, mintha kipihentebbnek tűntem volna ébredés után, mint általában. Ha csak ennyit adott nekem ez a termék, már megérte. A biztonság edvéért nem hagyom abba a használatát. Ha egyszer valami beválik…” 

Declaré Stress Balance anti-Imitation Serum – 17.900 Ft

Ez a szérum kifejezett azoknak való, akiknek mindenre érzékeny a bőrük. Kellemes textúrájú, könnyen beszívódik, felvitele után nem ragad a bőr. Esténként vidd fel a megtisztított arcbőrödre és a nyakadra. Pár nap múlva érezni fogod a hatását.

A mi tapasztalatunk:

“Szülés után a korábban használt kozemtikumaimtól kipattogozott a bőröm, volt olyan is, amelyik szinte csípte az arcomat. Így fájó szívvel, de meg kellett tőlük válnom. Lassan 10 év is eltelt már, de én ég mindig kísérletezgetek. Így nagyon megörültem, amikor lehetőséget kaptam, hogy teszteljem a Declaré új szérumát, amit olyan érzékeny bőrű nőknek fejlesztettek ki, mint, amilyen én is vagyok. Az első 3 nap csak keveset használtam belőle, biztos, ami biztos alapon. Mivel semmilyen irritációt nem tapasztaltam, a 4. naptól már rendes menniységet vittem fel a bőrömre. Este és reggel is használom. Este csak a szérumot, reggel, ha a bőröm beszívta, egy kis színezett krémet viszek fel rá. Úgy érzem, jól indult a “kapcsolatunk”. A tesztelést nem hagyom abba, hátha ez lesz az új kedvenc szérumom. ;-)”

KATTINTS IDE a 15%-os kedvezményért! 

Vásárlásodhoz ne felejtsd el beírni a WOMAGIC15 kódot!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva