Műtét és mély tűszúrások nélkül is visszanyerhető a feszes arcbőr

Az idő múlásának nyomai előbb vagy utóbb, de kortól és nemtől függetlenül egyszercsak mindenkinél  megjelennek. Már a húszas években érdemes tudatosan odafigyelni a bőr egészségének és szépségének megőrzésére, de akkor sincs baj, ha mindez csak később jut eszünkbe: ma már műtéti beavatkozások és mély tűszúrások nélkül is nagyon szép eredményeket lehet elérni.

A Glow skin terápia egyértelműen jó választás azoknak, akik vissza szeretnék nyerni bőrük természetes szépségét, de a komolyabb beavatkozások helyett ezt ampullák segítségével érnék el. 25 éves korunk felett a bőr folyamatosan veszít a rugalmasságából, feszessége csökken, és megjelennek az első, apróbb ráncok is. Hogy kinél mikor és milyen mértékben jelentkeznek a látható jelek, az teljesen egyéni, hiszen az öregedés folyamata függ a genetikától, az életmódtól, a környezeti hatásoktól és a bőrápolási rutintól is. A jelek testünk egész területén látszódnak, de mégis az arcon vesszük észre legelőször, és ezen a tájékon a legzavaróbb, ezért erre keresnek a legtöbben gyors és látványos megoldást.

Az arcfiatalítás olyan módszer, ami segít a szép és fiatal arc visszanyerésében, és ma már egészen gyorsan és fájdalom nélkül is szép eredmények érhetők el.  A kollagénindukciós kezelés új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag célzott bejuttatására. Szakember segítségével többféle My Filler ampulla közül lehet választani, melyek megerősítik és helyreállítják a bőrt támogató kollagénrostokat, megszüntetve a bőr megereszkedését.

Az eljárás Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista elmondása szerint több problémára is megoldást nyújthat. Nagyon jó bőrfeszesítésre, lifting kezelésre, a szemkörnyék kezelésére, de aknék, hegek és műtéti hegek halványításában is segít. A ráncok ellen is bevethető, de eredményes a striák elleni harcban, a száraz bőr hidratálásában, a megereszkedett bőr és a tág pórusok ellen.

“A kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával látható és érezhető a pozitív változás, ráadásul nyáron is bármikor igénybe lehet venni, mert nem válik fényérzékennyé tőle a bőr” – teszi hozzá a New Beauty szakembere.

Forrás: New Beauty, purecom
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.