Nyomj egy stopot az öregedés folyamatára

womagic_hushandhush

Az idő senkit nem kímél. Múlását szépségünk és egészségünk is magán viseli. Fiatalos kinézetünk és erős szervezetünk nem tart örökké, nem fordítható vissza a romlási folyamat. Ezt hittük egészen eddig a pillanatig… Egy plasztikai sebészekből álló csoport azonban megkísérelte a lehetetlent, nem állt meg addig a fáradtságos kutatómunkával, amíg ki nemfejlesztettek valami újat, valami mást, valami egészen különlegeset. Nekik köszönhetően ma már létezik egy olyan termékcsalád, mely mintha megnyomná az öregedés folyamatában a visszafelé játszás gombját, hatékony keverékei a sejtek szintjén dolgoznak, csökkentik az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeli károsodásokat.

A csoda hazánkban is elérhető

A Hush & Hush klinikaiétrend-kiegészítő termékek tavaly nyáron jelentek meg Magyarországon az Image Skincare márka alapítói révén, és már bizonyították is hosszútávú, kedvező hatásaikat. A vitamin mixek, antioxidánsok és szuperzöldek elegyei az egész szervezetet felturbózzák, amire valljuk be, most egészen nagy szükségünk van. Az immunrendszer állandó erősítésre szorul, a mindennapos stressz kihat viselkedésünkre és alvási szokásainkra, a megtépázott vitaminraktáraink következtében bőrünk fakóvá és élettelenné válhat, hajhagymáink elgyengülnek, ezáltal hajunk töredezének indul, hajhullást is tapasztalhatunk, körmeink is betöredeznek.

A Hush & Hush kapszuláinak napi fogyasztásával már néhány héten belül megindul a változás, a szervezet megerősödik, a bőrragyogóvá és fiatalossá válik, a hajunk dúsabb lesz mint valaha.

womagic_husandhush

Plant Your Day

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ha nem szeretsz leülni reggelizni, vagy inkább útközben “tankolod fel magad”, akkor a tökéletes ételhelyettesítő egy növényi alapú szuperétel, mely rostokban és egészséges szénhidrátokban gazdag fehérjepor. Emellett elegendő energiát biztosít egész napra, és teltségérzetet nyújt a következő étkezésig. Ez a vegán fehérjepor

szuperzöldekkel, szuperételekkel, rosttal, bio sütőtök proteinnel és Clean Clinical Vitamins kombinációjával revitalizálja a testet.

Antioxidánsokkal véd a szabadgyökök ellen, a probiotikumok pedig az egészséges emésztést támogatják. Tökéletes, mint ételhelyettesítő, biztosítja a szervezetnek a szükséges üzemanyagot, jól indítja a napot.

Time Capsule

Az öregedés elleni harcban az egyes számú szabály szerint a szervezetet védeni kell a nap, a szennyezés és a környezet károsító hatásaival szemben a bőrön alkalmazott termékekkel. Az öregedés hatásainak megelőzése és visszafordítása érdekében vitaminokat, ásványianyagokat és tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőre van szükség, melyeknek sejtszinten kell védeniük a további károk ellen és segíteniük kell a korábbi károk hatásainak semlegesítését. Védd szervezeted belülről ezzel a formulával, mely

visszafordítja az idősödés jeleit és megelőzi a további károkat!

Áttörő formula antioxidánsokkal, aminosavakkal és Clean Clinical Vitamins vitaminokkal, mely véd a külső agresszorokkal szemben és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

womagic_hushandhush

Deeply Rooted

A ritkuló haj minden életkorban érint férfiakat és nőket egyaránt. Napi 50-100 kihulló hajszál még normálisnak számít. De ha a haj ritkábbnak tűnik és annak is érződik, akkor ideje a probléma gyökerét kezelni, és egyszer s mindenkorra megoldani azt. Erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabbés vastagabbhajszálakhoz, a Clean Clinical Vitamins vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi és gyümölcskivonatoknak a segítségével.

Mind Your Mind

A nyugodt test az egészséges test, de ha a napi stressz közbeszól, a fejben lévő zűrzavar átveszi az irányítást és ilyenkor nehéz leengedni és lazítani – nem is beszélve az alvás romló minőségéről és rövidségéről. Agyunk regenerálódásához elegendő alvásra van szükség, ekkor épül újjá az idegi hálózat, támogatva a mentális jó közérzetet és az általános egészséget. Gondolj az alvásra úgy, mint a szervezet intenzív karbantartására. Ez a gazdag nutraceutikáliai termék csillapítja az elmét, a testetés a lelket.

Bizonyítottan hatásos növények csökkentik a stresszt, a fejben lévő zűrzavart,

a hatásos alvásttámogató anyagok segítik az elalvást és a tartós alvást, így a jóéjszakát kívánság valóra válik.

A termékeket ITT  tudod beszerezni, vagy személyesen a Royal Clinics orvos-esztétikai központban.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.