Olajok a bőrápolásban

Az arcápoló olajok azt a kényeztetést adják meg a bőrnek, amit máshonnan nem kaphat meg. Különleges szerkezetüknek és nagyon magas természetes hatóanyagtartalmuknak köszönhetően mélyen beépülnek a bőrbe, és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

3 tipp a bőrápoló olajok használatához:

1.

Bár általában reggel is bevetheted őket, ha tartasz a nehezebb formuláktól, vidd fel őket este, így elég időt hagyva a beszívódásukra.

2.

A kevesebb több. Már néhány csepp is elég, hogy bőröd megkaphassa a neki járó törődést.

3.

Egyes olajokat a hidratálódba keverve fokozhatok annak hatékonyságát, így napközben is élvezheted a hatásukat.

Olaj ajánló a bőröd igényeire szabva

STRESSZES BŐRRE

Ismertetőjegyei: szárazság, a ragyogás hiánya és az általános bőrkép romlása.

Megoldás: CBD Bőrápoló olaj (100% Vegan) – The Body Shop, 11.990 Ft

Ez a bőrtápláló olaj segít visszanyerni a dehidratált, stresszes bőr egyensúlyát. Természetes forrásból származó CBD-vel és kendermagolajjal gazdagított, könnyed összetétele ideális hidratálást biztosít, így megszabadítva a száraz bőr miatti diszkomfortérzéstől. Bőröd nyugodtabb, simább textúrájú és érezhetően puhább lesz.

PROBLÉMÁS BŐRRE

Ismertetőjegyei: zsíros bőr, gyakori pattanások és korábbiak után maradt hegek.

Megoldás: Teafaolaj (100% Vegan)- The Body Shop, 5390 Ft

Koncentrátum a pattanások, bőrhibák és gyulladások helyi kezelésére. A teafaolaj antibakteriális és heggyógyító hatása miatt tökéletes gyógyír a pattanásokra. Kend be este és reggelre nyoma se marad! Makacs pattanásoknál ismételd 2-3 napon át és a pattanás eltűnik, de a bőröd nem szárad ki!

ÉRETT BŐRRE

Ismertetőjegyei: a bőr rugalmasságának csökkenése, fakóság, öregedés jelei.

Megoldás: Oils Of Life intenzíven revitalizáló szérumolaj, The Body Shop, 12.990 Ft

A világ távoli pontjairól összegyűjtött három különlegesen erős magolajat vegyítettek – fekete köménymag-olajat Egyiptomból, kaméliamag-olajat Kínából és csipkebogyómag-olajat Chiléből –, és hideg préseléssel őrizték meg a bennük rejlő revitalizáló erőt. Ez az arcápoló olaj bőrödet azonnal ragyogóvá, revitalizálttá, selymes tapintásúvá teszi. Négy hét használat után csökken az öregedés jeleinek láthatósága, kisebbnek tűnnek a ráncok és a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.