Sminktetoválás és pro-aging – A kor nem akadály!

A pro-aging mozgalom filozófiája azt hirdeti, hogy minden életkorban hozzuk ki magunkból a legjobbat. E felfogás szerint az 50 év feletti nők már nem akarnak 20 évesnek kinézni. Egészségesek és természetesek szeretnének lenni, illetve őszinték a korukat illetően. A sminktetoválás legújabb trendjei és technológiái is ezen törekvések mentén alakulnak napjainkban. Polónyi Klaudia kozmetikus- és sminktetováló mesterrel a sminktetoválások pro-aging hatásáról beszélgettünk.

Bizonyított tény, hogy a sminktetoválás javít az önbecsülésen, hogy kívül-belül balanszban legyen és jól érezze magát az, aki viseli! Ez az eljárás ma már nem a művi megoldásokat helyezi előtérbe, sokkal inkább a természetes szépség megőrzésében, fenntartásában játszik kiemelt szerepet.

Szemöldök tetoválás idősebb korban? Hát persze!

„Az életkor előrehaladtával a szemöldök veszít formájából, a szőrszálak ezen a területen egyre ritkábbak, vékonyabbak lesznek, a szemöldök vonala lassan leereszkedik. Ezért nagyon fontos, hogy tiszta kontúrt és nagyobb volument érjünk el az idősebb vendégeknél, mindezt úgy, hogy lágy íveket és finom harmonikus színeket használunk” – magyarázza Polónyi Klaudia kozmetikus- és sminktetováló mester. A szakember szerint a legjobb, ha olyan pigment árnyalatokat használunk, amelyek közel állnak a vendég hajszínéhez, harmonizálnak a színeivel.

Soft Powder szemöldök tetoválás

A gyönyörű ajkakról senkinek sem kell lemondania!

A szájtetoválás új formát kölcsönöz az ajkaknak, felélénkíti azok színét, tónusait, miközben szép kontúrt ad, felélénkíti az arcot. Polónyi Klaudia szerint leginkább akkor tudjuk elérni a kívánt pro-aging hatást, ha üde, friss és természetes árnyalatokat használunk. „Amennyiben valaki szájfeltöltésen és sminktetováláson is gondolkozik, inkább elsőként a tetoválást végeztesse el” – figyelmeztet Klaudia. A tetoválás során az ajkak természetes formájához és kontúrjához alkalmazkodunk, ezt hangsúlyozzuk. Ezután töltéssel természetes módon, ízlésesen lehet dúsítani az ajkakat anélkül, hogy túl kellene tetoválni a természetes kontúrján. Így, ha valaki a későbbiekben nem szeretné tovább töltetni az ajkait, a sminktetoválása akkor is tökéletesen fog illeszkedni a természetes száj vonalához.

Gyógyult Nude Lips ajaktetoválás

Kifejező, karakteres tekintet szemhéj tetoválással 50 felett is!

A szemhéj tetoválás a szemek kihangsúlyozása révén vitalitást, frissességet és karakterességet ad az arcnak. „Mivel az idő és a gravitáció ellenünk dolgozik, egy idő után a szem külső sarkai lesüllyednek, emiatt az arc kifejezéstelen lesz, a tekintet „szomorkássá” válik.

Megfelelő sminktetoválási módszerek segítségével viszont hihetetlen lifting hatás érhető el, mellyel ellensúlyozni tudjuk az idő múlását”

– avat be a kozmetikus- és sminktetováló mester. Hozzáteszi, nagyon szép és üde tekintetet varázsolhatunk a vendégünknek, ha a tetoválásunkba az írisz színéhez közeli árnyalatokat csempészünk. „Bármelyik területről és technikáról legyen is szó, a sminktetoválás minden esetben a vendég igényei szerint kell, hogy készüljön, a legtermészetesebb hatásra törekedve, a pro-aging jegyében” – vallja Polónyi Klaudia. Továbbá hangsúlyozza, hogy „a sminktetoválás elkészítésekor egy szakembernek minden esetben figyelembe kell vennie a vendég egészségügyi állapotát, illetve a bőrkondíciókat. Az idő múlásával a bőr érzékenyebbé és vékonyabbá, sérülékenyebbé válik, emiatt speciális odafigyelést igényel.”

Ezért nagyon fontos, hogy, ha valaki szeretne sminktetováltatni, csak egy profi szakemberben bízzon meg!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.