Száraz könyök/sarok, hegek, striák a soha viszont nem látásra!

Bizonyára találkoztál már te is a száraz bőr okozta kellemetlenségekkel: viszket, húzódik, hámlik, berepedezik, a tapintása érdessé válik. Nemtől függetlenül minden korosztályt érint és sajnos sokunk életét megkeseríti. Sokszor annyira kellemetlenné válik, hogy állandó diszkomfort érzetet okoz, dekoncentrációt és alvászavart előidézve. Hoztunk most egy tuti tippet – természetesen teszteltük előtte -, amit Neked is érdemes kipróbálnod, hogy enyhítsd, vagy akár teljesen megszüntesd a fenti problémákat.

Probléma 1: száraz könyök és sarok

„Nálunk a családban vissza-visszatérő probléma, hogy ha nem figyelünk oda rendszeresen, akkor a könyökünk és a sarkunk kiszárad. Ilyenkor a testápoló sem segít. A férjemmel irodai munkát végzünk, ami szintén nincs jó hatással a könyökünkre. Mikor megkaptuk a Bio-Oil Gélt, hogy teszteljük, fürdés után vékonyan vittük fel a száraz területekre. A könyökön gyorsabban szívódott fel, minta sarkakon, de mi egy pamut zoknival kicsit még rásegítettünk a hatásra. Már a harmadik napon érezhető volt a különbség. Így, 2 hét távlatából elmondhatom, hogy igazi jolly jokerre leltünk.” /Márta, 44 éves, Dabasról/

Probléma 2: szülési csíkok, striák a hason és a combon

„3 gyerek anyukája vagyok (Lili 7, Dorka 4, Boti 2 éves). Mindhárom terhességemnél több, mint 20 kilót híztam, ami sajnos nyomott hagyott a csípőmön és a hasamon, hiába kentem a bőröm mindenféle védő krémmel. A Bio Oil Gélt mindenféle elvárás nélkül kezdtem el használni. Az első héten reggel és este is bekentem a ’hibás’ területeket, a második héten már csak este használtam. Azon túl, hogy a csíkjaim halványodtak, a bőröm textúrája is kellemesebb, selymesebb tapintású lett. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre.” /Tünde, 41 éves, Budapest/


Amit még érdemes tudnod!

A Bio-Oil Gél Száraz Bőrre egy forradalmian új, olaj alapú gél, amely klinikailag bizonyítottan helyreállítja, táplálja és kondicionálja a bőrt. A krémek és testápolók kb. 70%-a víz, amely semmilyen módon nem hasznosul a bőrben, míg a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre mindössze 3% vizet tartalmaz, vagyis szinte teljes egészében aktív.

Egy vizsgálatban, amelyet bőrszárazságban szenvedő felhasználók bevonásával végeztek, a résztvevők többsége azt mondta, hogy a gél jobb volt, mint bármi más, amit eddig a száraz bőrre alkalmaztak.

Regenerálja a szárazságtól berepedezett bőrfelületet, azonnali megkönnyebbülést és intenzív, tartós hidratáltságot biztosítva bőrünk számára. Összetevői könnyen felszívódnak és védőréteget képeznek a bőrön, amely ellenáll a nedvességveszteségnek és helyreállítja a száraz bőr optimális, hidratált állapotát és a bőr természetes védekező képességét.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.