TOP 5 testápoló újdonság – Kipróbáltuk!

Mikor már azt hinnénk, nem nagyon tudnak nekünk újat mutatni, rájövünk, hogy tévedtünk. Így jártunk most a testápoló tesztünk során is. Kipróbáltuk, átbeszéltük és a szerintünk legklasszabb 5 testápolót most nektek is ajánljuk.

Ára: 8.590 Ft

LUSH Ro’s Argan Testkondicionáló

Fürdést vagy zuhanyzást követően simítsd végig a nedves testeden, öblítsd le úgy, mintha hajkondicionáló lenne, és hagyd, hogy a bőrpuhító, bio brazildió- és argánolaj gyengéden ápolja és fiatalítsa a bőrödet.

 

Ára: 7.490 Ft

THE BODY SHOP – Blissful Strawberry Testápoló

Kényeztesd magad ezzel az eper, pünkösdi rózsa, pézsma és japán cseresznyevirág illatkombinációt tartalmazó testápolóval és hagyd, hogy az édes, virágos illat magával ragadjon. Nem is magyarázzuk…

 

Ára: 2.549 Ft

DOVE Skin Glow Testápoló

Luxus érzetet biztosító olajos testápoló tej vitaminkeverék-komplexszel, amely niaciamidot és C-vitamint tartalmaz, emellett édesgyökér kivonatot is adtak hozzá. Nincs is több kérdésünk.

 

 

Ára: 1.999 Ft

DOVE Light Care Testápoló

Ez a Ceramid Restoring szérummal gazdagított krém felel a hatékony hidratálásért, segít puhává varázsolni a bőrt már egy használat után. Komolyan, működik.

 

 

Ára: 1.099 Ft

BABA Aloe Verás Frissítő Testápoló

A Baba aloe verás frissítő testápolója könnyed hidratálásával és friss illatával megnyugtatja a bőrt és felélénkíti az érzékeket. Kicsit olyan, mintha már itt is lenne a nyár.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.