Nicole Kidman felismerhetetlen a legújabb fotóin

Hollywood egyik legismertebb színésznőjéért aggódnak a rajongók, ugyanis sokak szerint újabb plasztikai beavatkozásokat vállalt, és ismét egészen máshogy néz ki, mint korábban.

Az 54 éves színésznő arca torznak és puffadtnak tűnt legújabb képein, amelyeken Lulu Wanggal, az Expats című új Amazon-sorozat rendezőjével pózolt. Tényleg alig lehet ráismerni, de mivel a forgatás közben tett közzé képeket, még az is lehet, hogy profi sminkesek változtatták meg a vonásait, és az új karaktere miatt alakult át  ennyire. A rajongók egy része azonban nem ilyen elnéző, és sokan csalódottságukat fejezték ki, mivel időről időre egyre felismerhetetlenebbnek látják.

Az elmúlt években többször vádolták plasztikával, de ő ezt régóta tagadja, és állítja, hogy mindene teljesen természetes: nagyon vigyáz a bőrére, fényvédő krémeket használ, nem dohányzik, és rengeteg folyadékot iszik. Mindezek ellenére néhány éve bevallotta, hogy kipróbálta a botoxot, így az sem kizárt, hogy később újabb vallomást tesz a szépészeti beavatkozások kapcsán.

Főleg azután, hogy a világsajtó nem tud elmenni szó nélkül a feltűnő átalakulásai mellett: korábban egy egész részletes cikk jelent meg arról, hogy 1 millió dollárt költhetett eddig a külsejére, állítólag volt plasztikai beavatkozása, megoperáltatta az ínyét, megcsináltatta a fogsorát, eltüntette az orr és a száj körüli ráncait, többször kapott botox-injekciót, korrigáltatta a szemhéját, megnagyobbítatta a melleit, feltöltette az ajkait és a lézeres arckezeléseket is igénybe vehetette.

Instagram will load in the frontend.
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.