Gyönyörű és ápolt lábak? Neked is lehet!

Sokan takargatják a lábaikat még a legmelegebb időszakban is, mert otthon nem tudnak hatékonyan elbánni a láb és a talp bőrének elváltozásaival, a körmök panaszaival. Pedig a nyár egyik legnagyobb öröme, hogy nem kell zárt cipőkbe bújtatni a lábakat, hogy a körmök, a sarok és talp is fellélegezhessenek. 

Hosszú távon az otthon tapasztalt kezdeti kellemetlenségek gyorsan egészségügyi panaszokká fokozódhatnak, így időnként érdemes profi szakemberre bízni a lábaink ápolását, különös tekintettel az évszakváltásokra. Ősztől tavaszig olyan zárt lábbeliket viselünk, amelyek megtartják a sarkat, nem engedik szétfutni a lábfejeket. Tavasszal azonban ezeket olyan szandálokra, papucsokra cseréljük, amelyek nem tartanak és nem nyújtanak ilyen védelmet. Gyorsak előjöhetnek és igen szembetűnőek lehetnek a problémák. Például kiszárad a sarok, vagy berepedezik az arra hajlamos embereknél, ahogy a körmök állapota is megváltozhat. 

Fotó: unsplash / Anelya Okapova

Ápoltság és az egészség egyben

Otthon nem minden esetben vesszük észre, ha a lábaink segítségre szorulnak, ha itt nyom, vagy ott fáj, hiszen gyakran a fáradtságra, egy rossz cipőre, vagy túl sok sétára fogjuk. Az esztétikai problémákat könnyebb észrevenni, de ahhoz is idő kell, hogy feltűnjön, hiszen a lábunk nincs minden percben úgy a fókuszban, mint mondjuk a kezünk. Ezért is érdemes figyelni arra, hogy időnként szakemberrel végeztessünk profi pedikűrt. És mi lenne, ha ez a pedikür igazi spa-élmény is lenne? A Lavender Center Szalon különleges kezelése ezt adja a vendégeknek!

90 perc kikapcsolódás és feltöltődés, amit önmagadra fordíthatsz és igazán ellazulhatsz. Jól hangzik, ugye?

Új élet a lábaknak

Az esztétikus és egészséges lábak felé vezető út az esztétikai pedikűr kezelés során egy finom lábfürdővel és lábáztatással kezdődik. Amikor megfelelően felpuhult a bőr és a köröm, akkor gondosan eltávolítják a felesleges bőrt a sarkakról, tesznek a berepedezés ellen. Ezt követi a körmök formázása, igazítása, majd az egész szépségrituálé fénypontja: a lakkozás. Az egészet egy hihetetlenül kellemes 15 perces wellness talpmasszázs koronázza meg. Ezek után maximálisan felszabadultan bújhatunk vissza cipőinkbe, azzal az érzéssel, hogy pihe-puha sarokkal, bársonyos lábbal, szépen ívelt, tiszta körmökkel magabiztosabb lábakon állunk. 

Vegán pedikűr

Akit érdekelnek az újdonságok és különösen fontos számára, hogy tisztán növényi anyagokkal ápolja testét, annak is tud ajánlani kényeztetést az exkluzív környezetben elhelyezkedő Lavender szalon. A rendkívül hatékony Callux PRO vegán pedikür egy szike nélküli 4 lépéses kezelés, melynek során a talp bőre egészségesen fénylővé és puhává válik. Teljesen szikementes, gyors és egyszerű eljárás, mellyel teljesen eltávolítható a berepedezett, megkeményedett bőr és még a hagyományos pedikűrnél is hatásosabb. A kezelés során használt termékek csak természetes anyagokat és tiszta gleccservizet tartalmaznak, mentesek formaldehidtől, ásványi olajtól, tartósítószerektől és paraffintól.

Fotó: Pexels / Cats Coming

Gyógyulás a beteg lábaknak is

Természetesen a Lavender Centerben lehetőség van gyógypedikűrre is. Ez az esztétikai pedikűrnél bonyolultabb eljárást jelent, ilyenkor nemcsak a bőrkeményedést távolítják el, de a tyúkszemet és a benőtt körmöket is kezelik. Lábunk ápolása kiemelten fontos, nem csak a nyári időszakban. Rengeteg, az egész testre kiható probléma alapja lehet egy-egy lábakkal, talppal, vagy körmökkel kapcsolatos probléma, amellyel érdemes rendszeresen felkeresni a lábápolási szakembereket. 

Bejelentkezés és információ: lavendercenter.hu